NattNatt
Fanka BB :)
Tak, beta była malutka. Dziwne, że testy wyłapały skoro czułość poniżej 10 jutro znów beta i progesteron, o podobnej porze pójdę co wczoraj.
Testy z wczoraj i dziś, a beta 4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, beta była malutka. Dziwne, że testy wyłapały skoro czułość poniżej 10 jutro znów beta i progesteron, o podobnej porze pójdę co wczoraj.
No nic. Jutro rano spuścimy krew i zobaczymy co ona nam powieTesty z wczoraj i dziś, a beta 4
u mnie też się sprawdziło w sierpniu, tylko bardziej zastanawiam się czy to ciąża była efektem choroby czy choroba efektem ciąży… ale niestety poroniłamTo czekam na przyrost
Swoją drogą widzisz - sprawdziła się teoria o chorobie, że wtedy łatwiej niż trudniej xD
a czy prowadzisz jakieś obserwacje/odczuwasz owulację? Wiesz, że na pewno w tym miesiącu była? Jak długie masz standardowo cykle? Czy to pierwsza taka sytuacja?Dziewczyny u mnie już 8 dni po terminie @ i dalej nic. Nie mam typowego pms, ale czuję się strasznie zmęczona od kilku dni. Czy jest sens iść do lekarza po coś na wywołanie? Myślałam, żeby iść po weekendzie, gdyby dalej @ nie przyszła.
W lutym miałam podobną sytuację z testami Pink. Blady cień na kilku testach, a beta 2,8Testy z wczoraj i dziś, a beta 4
Zazwyczaj cykle mam 29-30 dni. Owulację u mnie widać przede wszystkim po śluzie i zwiększonym libido. Robię testy, więc wiem kiedy normalnie wypada i czy pokrywa się z objawami. Czy w tym cyklu była - nie wiem, bo akurat się nie testowałam. Standardowych objawów też nie miałam, ale to pewnie dlatego, że mam pierwszy "normalny" cykl po stymulacji do IVF i po punkcji. Lekarz uprzedzał, że cykl będzie kilka dni dłuższy, ale zaczynam się martwić, że mija 8 dzień i i dalej nic i nawet nie czuję, że mam dostać okres. Nie mam też PMS, jedyne co czuję, to duże zmęczenie i lekki ból piersi (dużo mniejszy niż zazwyczaj przed okresem).a czy prowadzisz jakieś obserwacje/odczuwasz owulację? Wiesz, że na pewno w tym miesiącu była? Jak długie masz standardowo cykle? Czy to pierwsza taka sytuacja?
witam trzymam kciuki za szybkie powodzenie.Dzień dobry wszystkim będzie mi miło, jeśli jeszcze mogę dołączyć do listopadowego testowania. W zeszłym roku straciłam dwie wczesne ciąże (ok. 6 tygodnia), po wszelkich badaniach (wyniki w porządku) ponownie podjęliśmy starania w tym cyklu. Zapisuję się na testowanie 28 listopada.
Cześć, czy mogłabyś napisać jakie badania robiłaś po poronieniach?Dzień dobry wszystkim będzie mi miło, jeśli jeszcze mogę dołączyć do listopadowego testowania. W zeszłym roku straciłam dwie wczesne ciąże (ok. 6 tygodnia), po wszelkich badaniach (wyniki w porządku) ponownie podjęliśmy starania w tym cyklu. Zapisuję się na testowanie 28 listopada.