Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też właśnie się pilnuje ,ale pomału zaczynam mieć dośćna początku starań oczywiście co miesiąc myślałam, ze jestem w ciąży ii się pilnowałam w 2 fazie, ale teraz jakbym miała tyle lat sobe odmawiać rzeczy to bym oszalała
Tak. Dalej duszki u mnie@StaraStaraczka testowałaś coś dziś?
no duszki, duszki, ale miałaś niską tą betę, więc póki co wszystko jest dobrze myślę czekamy na jutrzejszą betęTak. Dalej duszki u mnie
Tak, beta była malutka. Dziwne, że testy wyłapały skoro czułość poniżej 10 jutro znów beta i progesteron, o podobnej porze pójdę co wczoraj.no duszki, duszki, ale miałaś niską tą betę, więc póki co wszystko jest dobrze myślę czekamy na jutrzejszą betę
Tak. Potwierdzam teorięTo czekam na przyrost
Swoją drogą widzisz - sprawdziła się teoria o chorobie, że wtedy łatwiej niż trudniej xD
Ja miałam kreskę na teście przy becie 8, więc też mała. A nie był to jakiś duch, nie jakaś wyraźna, ale jednak widoczna.Tak, beta była malutka. Dziwne, że testy wyłapały skoro czułość poniżej 10 jutro znów beta i progesteron, o podobnej porze pójdę co wczoraj.
Tak, beta była malutka. Dziwne, że testy wyłapały skoro czułość poniżej 10 jutro znów beta i progesteron, o podobnej porze pójdę co wczoraj.
No nic. Jutro rano spuścimy krew i zobaczymy co ona nam powieTesty z wczoraj i dziś, a beta 4