reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Ja tylko jeszcze dodam, że tak jak mówiłam - też uważam, że każdy ma prawo do swoich uczuć i wątpliwości. Mam tylko nadzieję, że te pośród tych postów, które mówią, ze forum jest od wsparcia (poniekąd sugerując, że nie wspieramy naszymi postami) nie zaginie to, ile my, jako długoletnie i doświadczone dziewczyny dajemy wsparcia na etapie perwszych miesięcy starań, na ile pytań odpowiadamy, ile wiedzy przekazujemy.
Bo już nieraz było tak, że potem okazałyśmy się hejterkami, bo wyraziłyśmy swoje 'frustracje'.
Każdy ma prawo do swoich odczuć - my również.
@staraczka33 - idealnie napisane moje myśli.

reklama
a ja nie zazdroszczę nawet jako wieloletnia staraczka :) pierw bym wolała ogarnąć swój związek i podejście faceta, a tam nawet normalnej rozmowy brak, już nie mówię o bliskości 🤡

I osobiście dałam wiele rad i odpowiedzi starej staraczce i tak jak myślałam wystarczył seks, którego brakowało.
I nikt nie mówi, że ma się nie cieszyć ale no właśnie wrzuca pozytywne testy to niech napisze do : laski słuchajcie chyba się udało lecę na betę a nie znowu post w stylu ojojania. 🤷🏻‍♀️
Wyłączyłam się na jakiś miesiąc z forum, więc na temat związku, podejścia partnera się nie wypowiadam, bazuję na tych ostatnich postach z tego wątku i wcześniejszych. Zgadzam się z Tobą odnośnie podejścia i o tym napisałam.

Podsumowując - nie chciałam nikogo urazić. A jak widać mi się udało. Przepraszam.
mnie nie uraziłaś i ogólnie uważam, że nie masz za co przepraszać i chyba można już przejść nad tym do porządku dziennego. Ale nie ukrywam, że Twoje posty są dla mnie irytujące i po prostu już na nie tak nie reaguje nawet jeśli miałabym cos do powiedzenia, ale to jest zupelnie inna kwestia niż to ze mnie „urażasz”

Pomożecie z wynikami ? Ogarnia któraś z Was? 😓

Załączniki

• 6b8c7a87-ae2d-4a5e-8566-9e58f330c1a7.jpeg
    6b8c7a87-ae2d-4a5e-8566-9e58f330c1a7.jpeg
    81,6 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry