reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Testu owulacyjne generalnie nie są miarodajne. Jak się starasz o dziecko to najlepiej udaj się na monitoring do ginekologa :)
Dzięki 93kora! Zapisałam się do ginekologa i na USG transwaginalne 06.11 by w ogóle sprawdzić czy mam jajeczka i w jakiej kondycji jest macica. Podpytam czy jest możliwość zapisania się na monitoring w LuxMed :D Chyba,że Wy dziewczyny macie jakieś doświadczenia z monitoringiem w LuxMedzie i chcecie się podzielić?

Witam serdecznie na testowaniu w listopadzie 🍂🍁.

Najpierw zasady:
  1. Jeżeli masz zamiar brać udział w dyskusji, zapisz się proszę na testowanie. Jesteś tu nowa? Opowiedz nam coś o sobie - nie gryziemy, a lepiej się poznamy. Chcesz brać udział w dyskusji, ale z jakiegoś powodu nie możesz zapisać się na testowanie? Usiądź proszę na ławeczkę. 𓊳
  2. Czas testowania to dla każdej z nas trudny i stresujący okres, dlatego nie dokładajmy sobie zmartwień. Bądźmy dla siebie dobre i wyrozumiałe. Nie zapominajmy o szacunku i empatii. Sprawmy, żeby forum było dla nas pocieszeniem, miejscem spokoju i przede wszystkim bezpiecznym. "Złote rady" - typu: jedź na wakacje, napij się wina, odpuść, zapomnij, wypatruj bocianów.... dajmy sobie z nimi spokój ;) 🫂
  3. Uszanujmy to, że nie wszyscy mają już dzieci, dlatego rozmowy o pieluszkach, kolkach itd. przełóżmy na inne wątki do tego stworzone.
  4. Ten wątek nie jest do oceny testów ciążowych dla przypadkowych osób!

Testowanie w listopadzie:
🍁1.
🍁2.
🍁3. @Szuszanik @Karolina_123
🍁4. @Waska0393 @a.może.ciążaa
🍁5.
🍁6.
🍁7. @NattNatt
🍁8.
🍁9. @pawik
🍁10. @Basiek16 @StaraStaraczka
🍁11.
🍁12.
🍁13.
🍁14.
🍁15.
🍁16.
🍁17.
🍁18.
🍁19.
🍁20.
🍁21.
🍁22.
🍁23.
🍁24.
🍁25.
🍁26.
🍁27. @Pierwsze 🥰
🍁28. @Waska0393
🍁29.
🍁30. @a.może.ciążaa

🍁Ławeczka: 🍂
@LadyCaro
@staraczka33
@Cywil87
@morticia_adams
@93kora
@klaudia16
@spekoppar_

🍁Ważne daty, zabiegi, konsultacje:🍂
8 listopada @LadyCaro - histeroskopia operacyjna

Kochane! Trzymam za nas kciuki ☺️
Hej :) poproszę mnie zapisać na 19 listopada na testowanie (28dc) :)

Dzięki 93kora! Zapisałam się do ginekologa i na USG transwaginalne 06.11 by w ogóle sprawdzić czy mam jajeczka i w jakiej kondycji jest macica. Podpytam czy jest możliwość zapisania się na monitoring w LuxMed :D Chyba,że Wy dziewczyny macie jakieś doświadczenia z monitoringiem w LuxMedzie i chcecie się podzielić?
Z tego co mi wiadomo to Luxmed nie robi monitoringu, bo wg nich to leczenie niepłodności a tego nie ma w pakietach.

W praktyce - zależy na jakiego lekarza trafisz. Niektórzy zrobią taki jakby monitoring, czyli szybkie USG na zwykłej wizycie, ale to ciężko z terminami, żeby mieć 2-3 razy co 2 dni czy coś.

Ja grzeję ławkę, jak tu jakaś z testem pozytywnym wpadnie albo z buta wjedzie, że jest w ciąży to ją przez okno od Was wyrzucę 😉👀
Czy Ty tutaj = staranie o kolejne dzieciątko? 😍
Best Friends Love GIF by Kennysgifs

reklama
Do góry