reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Czy Ty tutaj = staranie o kolejne dzieciątko? 😍
Best Friends Love GIF by Kennysgifs
Kochana zgaszę Twoją nadzieję bo nic z tych rzeczy. Mam takie eldorado i mamozę, że może kiedyś ale teraz marzy mi się sen ciągiem chociaż 3 godziny 🤐🤐👨‍👩‍👦‍👦

Dzięki 93kora! Zapisałam się do ginekologa i na USG transwaginalne 06.11 by w ogóle sprawdzić czy mam jajeczka i w jakiej kondycji jest macica. Podpytam czy jest możliwość zapisania się na monitoring w LuxMed :D Chyba,że Wy dziewczyny macie jakieś doświadczenia z monitoringiem w LuxMedzie i chcecie się podzielić?

Ja po prostu poszłam i powiedziałam, ze mam PCOS i chciałam sprawdzić, czy na USG widać potencjalną owulację. Zrobił mi bez problemu. Tylko właśnie, z terminami gorzej by być u tego samego lekarza + oni chyba widzą na koncie pacjenta całą historię

Z tego co mi wiadomo to Luxmed nie robi monitoringu, bo wg nich to leczenie niepłodności a tego nie ma w pakietach.

W praktyce - zależy na jakiego lekarza trafisz. Niektórzy zrobią taki jakby monitoring, czyli szybkie USG na zwykłej wizycie, ale to ciężko z terminami, żeby mieć 2-3 razy co 2 dni czy coś.

Mnie jeden z luxmedu raz nawet stymulację przepisał, ale nie skorzystałam wtedy, bo ten lekarz zaufania u mnie nie wzbudził. Plus zaczął narzekać, że mam PCOS a ja dzieci chcę nagle 🤡

Hej, chciałabym dołączyc do Was :) proszę wpiszcie testowanie na 11.11.
Ostatnią miesiaczke mialam bardzo dziwną bo trwala 4 dni i bylo to tylko plamienie ale testy wykluczyły ciąże…
Staramy się od lipca tego roku, mamy już 2 letnią córeczkę.

reklama
Do góry