reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Ja w tamtym roku zatestowalam 20 listopada i były wymarzone 2 kreski i właśnie myślałam, może się uda na rocznicę ślubu. A teraz myślę… już rok i aż mi przykro 🥺
Zawsze przychodzi chwila załamania.
Ja o 2 ciążę starałam się ponad 7 lat , nie wiem ile Ty się starasz ale nie poddawaj się ( płacz jak musisz to przynosi ulgę) 🫂

Zawsze przychodzi chwila załamania.
Ja o 2 ciążę starałam się ponad 7 lat , nie wiem ile Ty się starasz ale nie poddawaj się ( płacz jak musisz to przynosi ulgę) 🫂
w cp zaszłam w 2 cyklu starań a teraz prawie pół roku i nic. Płaczę i chodzę do psychologa nawet, ale każdy okres i biały test boli na swój sposób. 🫂

Też przeszłam CP z usunięciem jajowodu po prawej stronie. Dobrze,że sama tego nie dźwigasz. A myślałaś nad ivf ?
Nie. Ja zachowałam jajowody jestem po mtx wróciliśmy w czerwcu do starań. Na razie porobiłam sobie badania podstawowe i wszystko okej oprócz testosteronu. W tym miesiącu jeszcze robiłam drożność i są drożne. Jak do 4 miesięcy nie zajdę mam przyjść i trochę po stymulować. Jak by nie było w pierwszą zaszłam szybko. A może to moja głowa ma blokadę bo bardzo chce 🤷🏻‍♀️

Ja od następnego cyklu zaczynam stymulacja.
Czego mogę się spodziewać?
Będę brała tabletki od 3do 7 dnia o nazwie etruzil 2,5 mg
Stosowala którąś?

@morticia_adams u mnie Dziewczyny jednak testowane będzie jutro.., bo dziś mam dziwne plamienie (na pewno to nie jest okres). Trzyma mnie nadzieja,że to może plamienie implantacyjne, jak wyjdzie negatywny to lecę do gino na cito,bo nigdy mi się coś takiego nie zdążyło i trochę się martwię :/ Nic w tym miesiącu nie zmieniłam: oprócz faktu,że byliśmy z mężem w podróży. Jednak to był już nasz 15/16 lot samolotem w tym roku (bez kąpieli w morzu), więc panika :( Trzymajcie kciuki!

reklama
@morticia_adams u mnie Dziewczyny jednak testowane będzie jutro.., bo dziś mam dziwne plamienie (na pewno to nie jest okres). Trzyma mnie nadzieja,że to może plamienie implantacyjne, jak wyjdzie negatywny to lecę do gino na cito,bo nigdy mi się coś takiego nie zdążyło i trochę się martwię :/ Nic w tym miesiącu nie zmieniłam: oprócz faktu,że byliśmy z mężem w podróży. Jednak to był już nasz 15/16 lot samolotem w tym roku (bez kąpieli w morzu), więc panika :( Trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki aby to było plamienie implantacyjne :)

Do góry