reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Hej Dziewczyny! Również chciałabym dołączyć- śledziłabym Wasze poczynania w październiku i w tym miesiącu pomyślałam,że może fajnie będzie dołączyć. Mam 32 lata, z mężem dopiero rozpoczęliśmy starania (przy czym dieta, suplementację po badaniach wprowadziliśmy w maju :)). Poprosilabym o testowanie na 02.11. Jak Szuszanik nie mam dużych nadziei, bo może @ mnie ubiegnie :D W ogóle śledząc Wasze poczynania w październiku żałuję,że od maja nie wprowadziłam również testów owulacyjnych :(

Hej Dziewczyny! Również chciałabym dołączyć- śledziłabym Wasze poczynania w październiku i w tym miesiącu pomyślałam,że może fajnie będzie dołączyć. Mam 32 lata, z mężem dopiero rozpoczęliśmy starania (przy czym dieta, suplementację po badaniach wprowadziliśmy w maju :)). Poprosilabym o testowanie na 02.11. Jak Szuszanik nie mam dużych nadziei, bo może @ mnie ubiegnie :D W ogóle śledząc Wasze poczynania w październiku żałuję,że od maja nie wprowadziłam również testów owulacyjnych :(

U mnie owulaki przez PCOS w ogóle nie wychodzą, ale dużo dziewczyn sobie chwali. :)

Ja testowanie 3 listopada, ale prog dzisiaj wyszedł mi niski, więc zbytnich nadziei nie mam.

Testu owulacyjne generalnie nie są miarodajne. Jak się starasz o dziecko to najlepiej udaj się na monitoring do ginekologa :)

Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć. Mam 29 lat, starania rozpoczęte w styczniu. OD stycznia do marca cykle owulacyjne, od kwietnia do sierpnia brak owulacji. Wykryto mi niedoczynność tarczycy, PCOS, hiperinsulinizm. Od sierpnia jestem na stymulacji owulacji. Jestem w trakcie 3 cyklu. Nie mam dużych nadziei, ale na początku listopada będę testować. :)
Póki co wpiszę Cię na ławeczkę 🙂 i gdy będziesz wiedzieć kiedy testujesz, to przepisze Cię na wybrany termin.

EDIT: jesteś zapisana na 3.11 ;) później się doczytałam

Ostatnia edycja:
reklama
Heej! Ja poproszę o wpisanie na testy 9.11, w tym cyklu sobie obiecałam ze wcześniej nie będę robić ale znając życie nie wytrzymam, tym bardziej, że mam jeden test w domu. Jutro idę na progra więc się okaże czy jest jakaś nadzieja :)

Do góry