reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Czyli jak mam za sobą 26 miesięcy starań, ale w międzyczasie było 9 tygodni ciąży, to dalej jest 26 miesięcy🤔?

23 cykl starań, ale w sumie 26 miesięcy.

Przydatna informacja, dzięki.
Tym bardziej, że idę za półtorej tygodnia do gina i chciałam mówić, że teraz staramy się trzeci cykl, ale za sobą mam poronienie.
mniej więcej, część lekarzy zapisywała sobie u mnie czas trwania ciąży ale wszyscy liczyli czas trwania starań od rozpoczęcia współżycia bez zabezpieczenia

To ja powiem tak: chciałabym Wam wszystkim wspaniałym, wytrwałym, walecznym i dzielnym kobietom podziękować za wsparcie, ogrom wiedzy, dzielenie się doświadczeniem i empatię okazywaną nowym użytkowniczkom, w tym przede wszystkim tym, które zaczynają się starać. Zdaję sobie sprawę z tego, że z Waszej perspektywy zadawane pytania są często głupie, a panika bezpodstawna. Nowe użytkowniczki z krótkim stażem starań trafiają tutaj pewnie zazwyczaj w momencie, gdy ich przeświadczenie, że zajdą od razu rozchlapuje się o ścianę, a Wy okazujecie nam wszystkim (no dobra, dużej większości, ale z tego co widzialam obrywa sie tym, ktore naprawdę na to zaslugują i trolom) ogromną wyrozumiałość i cierpliwość. Więc dziękuję, bo nie wiem czy czytacie podziękowania odpowiednio często.

To, że trzymam za wszystkie kciuki, to chyba oczywiste.

To ja powiem tak: chciałabym Wam wszystkim wspaniałym, wytrwałym, walecznym i dzielnym kobietom podziękować za wsparcie, ogrom wiedzy, dzielenie się doświadczeniem i empatię okazywaną nowym użytkowniczkom, w tym przede wszystkim tym, które zaczynają się starać. Zdaję sobie sprawę z tego, że z Waszej perspektywy zadawane pytania są często głupie, a panika bezpodstawna. Nowe użytkowniczki z krótkim stażem starań trafiają tutaj pewnie zazwyczaj w momencie, gdy ich przeświadczenie, że zajdą od razu rozchlapuje się o ścianę, a Wy okazujecie nam wszystkim (no dobra, dużej większości, ale z tego co widzialam obrywa sie tym, ktore naprawdę na to zaslugują i trolom) ogromną wyrozumiałość i cierpliwość. Więc dziękuję, bo nie wiem czy czytacie podziękowania odpowiednio często.

To, że trzymam za wszystkie kciuki, to chyba oczywiste.

To najmilsza rzecz na świecie 🥺❤️

reklama
Mam już betę.
7.11 28,5
9.11 128,32
Sprawdzałam przyrost i jest 372 % 🌈

Trzymam bardzo mocno kciuki za Was wszystkie!
Dziekuję Wam za wszystko, ta grupa jest niezastąpiona! ❤
Zostaję tu, żeby Wam kibicować.
A Ciebie Paulina przytulam i ściskam.

Super wyniki💚!

P.S. Taki przyrost- to może bliźniaki będą😃😉?

Do góry