reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa, ale czytam forum już od jakiegoś czasu, może napiszę coś o sobie. Mam 34 lata, staramy się z mężem od maja, ale w prawidłowy sposób od sierpnia (przedtem mąż miał słabą ejakulacje ze stresu, podejrzewam, że taka mała ilość nasienia nie wystarczy, chociaż nie jestem ekspertem). Miesiąc temu miałam ciąże biochemiczną, co mnie bardzo zdołowało. Mąż robił badanie nasienia i wyniki są bardzo dobre. W tym miesiącu powinnam testować 14 listopada, na razie testy są białe.
hejo, witaj wśród nas i życzymy szybkich dwóch kresek :) zapisuję Cię na 14 :)

reklama
Mam już betę.
7.11 28,5
9.11 128,32
Sprawdzałam przyrost i jest 372 % 🌈

Trzymam bardzo mocno kciuki za Was wszystkie!
Dziekuję Wam za wszystko, ta grupa jest niezastąpiona! ❤
Zostaję tu, żeby Wam kibicować.

Załączniki

• IMG_20221109_154713.jpg
    IMG_20221109_154713.jpg
    100,5 KB · Wyświetleń: 77
Dziewczyny aż normalnie płakać mi się chce!!! Podczas 2,5 letniej drogi starań tylko miałam 4 owulacje z czego jedna zakończyła się ciąża biochemiczną.. leki za 500 zł na stymulację podziałały!!! Pani doktor w ogromnym szoku.. 10dc i pęcherzyk 16mm a endometrium 14mm bez żadnych wspomagaczy ❤️❤️❤️ w sobotę, niedziele i poniedziałek będzie ostry seks!!! 🔥🔥🔥

Zreszta moj jest przekonany ze naturalnie nie zajdziemy. A po drugie od sierpnia lekarze powtarzaja mi ze nie mam owulacji. A teraz kiedy powiedziala mi ginka ze ze mna wszytsko ok to znowu z moim jest problem tzn nasienie. I ....uj juz mam dosyc. Wiem to krotko troche jak sie staramy. Alw ja naprawde juz wysiadam. Chyba przestaniemy sie starac od przyszlego cyklu.
Czytałam dzisiejsze wpisy i powiem Ci, że mój lekarz na regulację cyklu też mi zalecał luteinę od 16 dc przez 10 dni i też nic nie mówił o odstawieniu wyłącznie w przypadku negatywnego testu 😶
Ps. Nie mam stwierdzonej niedomogi.

A kiedyś nurtował mnie ten temat to wszędzie było napisane, że jeżeli ciąża ma się utrzymać to się utrzyma, jeżeli nie to nie 🤔

Dziewczyny aż normalnie płakać mi się chce!!! Podczas 2,5 letniej drogi starań tylko miałam 4 owulacje z czego jedna zakończyła się ciąża biochemiczną.. leki za 500 zł na stymulację podziałały!!! Pani doktor w ogromnym szoku.. 10dc i pęcherzyk 16mm a endometrium 14mm bez żadnych wspomagaczy ❤️❤️❤️ w sobotę, niedziele i poniedziałek będzie ostry seks!!! 🔥🔥🔥
Super, trzymam ✊✊ z całego serducha żeby się udało❤️

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tutaj nowa, ale czytam forum już od jakiegoś czasu, może napiszę coś o sobie. Mam 34 lata, staramy się z mężem od maja, ale w prawidłowy sposób od sierpnia (przedtem mąż miał słabą ejakulacje ze stresu, podejrzewam, że taka mała ilość nasienia nie wystarczy, chociaż nie jestem ekspertem). Miesiąc temu miałam ciąże biochemiczną, co mnie bardzo zdołowało. Mąż robił badanie nasienia i wyniki są bardzo dobre. W tym miesiącu powinnam testować 14 listopada, na razie testy są białe.
cześć! Rozgość się u nas, oby nie na długo ☺️
Czy mąż przyjmował jakieś suplementy że nasienie się poprawiło?

Do góry