hachette
Fanka BB :)
Wezzzzzz, przez Ciebie się wzięłam i policzyłam swoje starania w miesiącach 50 miesięcy to brzmi jak jakiś ponury zart32 miesiąc. I co na to powiesz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wezzzzzz, przez Ciebie się wzięłam i policzyłam swoje starania w miesiącach 50 miesięcy to brzmi jak jakiś ponury zart32 miesiąc. I co na to powiesz ?
Przykro mi z powodu biochema, wiem, ze to żadne pocieszenie dla Ciebie, ale wszyscy moi lekarze, którzy usłyszeli, ze u mnie raz beta ruszyła ale jedynie do 8 i koniec, twierdzili, ze to dobrze, bo przynajmniej wiemy, ze jestem zdolna do naturalnego zapłodnienia. Mam nadzieję, ze nie zasiedzisz się u nas zbytnioCześć dziewczyny, jestem tutaj nowa, ale czytam forum już od jakiegoś czasu, może napiszę coś o sobie. Mam 34 lata, staramy się z mężem od maja, ale w prawidłowy sposób od sierpnia (przedtem mąż miał słabą ejakulacje ze stresu, podejrzewam, że taka mała ilość nasienia nie wystarczy, chociaż nie jestem ekspertem). Miesiąc temu miałam ciąże biochemiczną, co mnie bardzo zdołowało. Mąż robił badanie nasienia i wyniki są bardzo dobre. W tym miesiącu powinnam testować 14 listopada, na razie testy są białe.
Gratuluję!!Mam już betę.
7.11 28,5
9.11 128,32
Sprawdzałam przyrost i jest 372 %
Trzymam bardzo mocno kciuki za Was wszystkie!
Dziekuję Wam za wszystko, ta grupa jest niezastąpiona! ❤
Zostaję tu, żeby Wam kibicować.
Jakkolwiek to nie brzmi, trzymaj się, dasz radę po raz.. kolejny. Dasz radę ! Jesteśmy z TobąDziewczyny ratunku. Co ja mam o tym myśleć?
Krwawię normalnie jak przy okresie (ze skrzepami)… liczyłam ze spadnie
To u mnie były 34Wezzzzzz, przez Ciebie się wzięłam i policzyłam swoje starania w miesiącach 50 miesięcy to brzmi jak jakiś ponury zart
To u mnie były 34
Teraz jest od marca czyli leci dziewiąty
Było żyweJak coś to poronienia (to przede wszystkim istotne do rozmów z lekarzami) nie zerują okresu starań. Tylko żywe urodzenia
Było żywe
Czyli jak mam za sobą 26 miesięcy starań, ale w międzyczasie było 9 tygodni ciąży, to dalej jest 26 miesięcy?Jak coś to poronienia (to przede wszystkim istotne do rozmów z lekarzami) nie zerują okresu starań. Tylko żywe urodzenia