reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

To ja powiem tak: chciałabym Wam wszystkim wspaniałym, wytrwałym, walecznym i dzielnym kobietom podziękować za wsparcie, ogrom wiedzy, dzielenie się doświadczeniem i empatię okazywaną nowym użytkowniczkom, w tym przede wszystkim tym, które zaczynają się starać. Zdaję sobie sprawę z tego, że z Waszej perspektywy zadawane pytania są często głupie, a panika bezpodstawna. Nowe użytkowniczki z krótkim stażem starań trafiają tutaj pewnie zazwyczaj w momencie, gdy ich przeświadczenie, że zajdą od razu rozchlapuje się o ścianę, a Wy okazujecie nam wszystkim (no dobra, dużej większości, ale z tego co widzialam obrywa sie tym, ktore naprawdę na to zaslugują i trolom) ogromną wyrozumiałość i cierpliwość. Więc dziękuję, bo nie wiem czy czytacie podziękowania odpowiednio często.

To, że trzymam za wszystkie kciuki, to chyba oczywiste.
Kochana 🥰 to strasznie miłe z Twojej strony, naprawdę!
Ja sama trafiłam tutaj, gdy moje przeświadczenie, ze zajdę od razu rozchlapało się o ścianę :p i miałam pierwszy w życiu fałszywy pozytyw.

reklama
@Miętusek gratuluję boskiego przyrostu i proszę na mnie nasmarkać żeby ten mój fabryczny duch z dziś w sobotę był już ciąża 😅😂
Przekazuję wirtualne smarki 😀😀😀
Powodzenia!!!!! 😍

A Ciebie Paulina przytulam i ściskam.

Super wyniki💚!

P.S. Taki przyrost- to może bliźniaki będą😃😉?
Dziekuję 😘
Nie pogardziłabym bliźniakami, ale stresu byłoby jeszczeeee więcej. Nie wiem czy bym temu podołała ;)

reklama
Do góry