Zazuu
Fanka BB :)
O nieee, będę niedługo na głównym w każdym bądź razie, zarażam Cię z bliska!
Opluj tam coś potre za tydzień na zaś!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieee, będę niedługo na głównym w każdym bądź razie, zarażam Cię z bliska!
Daj się ponapawaćTak jakby ale na ten moment nie ma powodu do nadziei bo to chooytest z allegro a i widoczny tylko dla takich psychopatów jak ja
Daj się ponapawać
Zazuu parówa jednaej co Ty zrobiłaś test z duchem i go nie wstaniesz?! bój się Boba, zdjęcie proszę!
ej co Ty zrobiłaś test z duchem i go nie wstaniesz?! bój się Boba, zdjęcie proszę!
jestem pełnoprawna psychopatką i zawsze widzę wszystko !Tak jakby ale na ten moment nie ma powodu do nadziei bo to chooytest z allegro a i widoczny tylko dla takich psychopatów jak ja
Ja tylko powiem ze wróżka Ariah przepowiedziala na ten tydzień Skorpionom nowy początek. I tak pojawiło się tam słowo CIĄŻA.Tak jakby ale na ten moment nie ma powodu do nadziei bo to chooytest z allegro a i widoczny tylko dla takich psychopatów jak ja
Ja tylko powiem ze wróżka Ariah przepowiedziala na ten tydzień Skorpionom nowy początek. I tak pojawiło się tam słowo CIĄŻA.