reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Czyli jak mam za sobą 26 miesięcy starań, ale w międzyczasie było 9 tygodni ciąży, to dalej jest 26 miesięcy🤔?

23 cykl starań, ale w sumie 26 miesięcy.

Przydatna informacja, dzięki.
Tym bardziej, że idę za półtorej tygodnia do gina i chciałam mówić, że teraz staramy się trzeci cykl, ale za sobą mam poronienie.
mniej więcej, część lekarzy zapisywała sobie u mnie czas trwania ciąży ale wszyscy liczyli czas trwania starań od rozpoczęcia współżycia bez zabezpieczenia

To ja powiem tak: chciałabym Wam wszystkim wspaniałym, wytrwałym, walecznym i dzielnym kobietom podziękować za wsparcie, ogrom wiedzy, dzielenie się doświadczeniem i empatię okazywaną nowym użytkowniczkom, w tym przede wszystkim tym, które zaczynają się starać. Zdaję sobie sprawę z tego, że z Waszej perspektywy zadawane pytania są często głupie, a panika bezpodstawna. Nowe użytkowniczki z krótkim stażem starań trafiają tutaj pewnie zazwyczaj w momencie, gdy ich przeświadczenie, że zajdą od razu rozchlapuje się o ścianę, a Wy okazujecie nam wszystkim (no dobra, dużej większości, ale z tego co widzialam obrywa sie tym, ktore naprawdę na to zaslugują i trolom) ogromną wyrozumiałość i cierpliwość. Więc dziękuję, bo nie wiem czy czytacie podziękowania odpowiednio często.

To, że trzymam za wszystkie kciuki, to chyba oczywiste.

To ja powiem tak: chciałabym Wam wszystkim wspaniałym, wytrwałym, walecznym i dzielnym kobietom podziękować za wsparcie, ogrom wiedzy, dzielenie się doświadczeniem i empatię okazywaną nowym użytkowniczkom, w tym przede wszystkim tym, które zaczynają się starać. Zdaję sobie sprawę z tego, że z Waszej perspektywy zadawane pytania są często głupie, a panika bezpodstawna. Nowe użytkowniczki z krótkim stażem starań trafiają tutaj pewnie zazwyczaj w momencie, gdy ich przeświadczenie, że zajdą od razu rozchlapuje się o ścianę, a Wy okazujecie nam wszystkim (no dobra, dużej większości, ale z tego co widzialam obrywa sie tym, ktore naprawdę na to zaslugują i trolom) ogromną wyrozumiałość i cierpliwość. Więc dziękuję, bo nie wiem czy czytacie podziękowania odpowiednio często.

To, że trzymam za wszystkie kciuki, to chyba oczywiste.

To najmilsza rzecz na świecie 🥺❤️

reklama
Mam już betę.
7.11 28,5
9.11 128,32
Sprawdzałam przyrost i jest 372 % 🌈

Trzymam bardzo mocno kciuki za Was wszystkie!
Dziekuję Wam za wszystko, ta grupa jest niezastąpiona! ❤
Zostaję tu, żeby Wam kibicować.
A Ciebie Paulina przytulam i ściskam.

Super wyniki💚!

P.S. Taki przyrost- to może bliźniaki będą😃😉?

Do góry