Hahaha dobre!!! Musze to zapamiętaćjak już zrobisz test o czułej czułości, to zrób go z czułością ❤
przepraszam, musiałam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha dobre!!! Musze to zapamiętaćjak już zrobisz test o czułej czułości, to zrób go z czułością ❤
przepraszam, musiałam![]()
elo, elo ja ma 43 i mój partner teżwiec ja jestem z tych niecierpliwych. Mam 33 lata i raczej nie bede starac sie juz po 35 roku zycia tym bardziej ze moj partner bedzie mial 40. Wiec nie wiem czy to nie byl moj ostatni cykl staran
wiec ja jestem z tych niecierpliwych. Mam 33 lata i raczej nie bede starac sie juz po 35 roku zycia tym bardziej ze moj partner bedzie mial 40. Wiec nie wiem czy to nie byl moj ostatni cykl staran
O to chodzi. Starasz się krótko, ja się staram długo i można się dogadać, ale obydwie srtorny muszą wykazać trochę empatiiKochane nie chce żeby też wyszło to co napisałam, że starajace się krótko nie mają prawa do negatywnych emocji, oczywiście mają, ale chodzi o to jak wyrażamy jak, jak inne osoby się poczują. Sama wiem, że tam się zmagam dosyć krótko i podziwiam dziewczyny, ale staram się robić jakiś plan, szukać jakiś pozytywów żeby mieć siłę na kolejne miesiące, lata bo nie wiem ile przede mną. Może spróbuj z planem konkretnym, ja wiem, że nie czuje bezpieczeństwa z obecnym lekarzem i mam go zamiar zmienić, bo mam wrażenie, że muszę ja wiedzieć co się dzieje pilnować żeby to dobrym polem szło, mam teraz plan zmiana lekarza, badanie i poczekam az tej etap zmienię i co będzie wtedy będę myśleć nad następnym krokiem i robię na razie minimu co do tego momentu dla mnie najistotniejsze, bo mogłabym wszystko na raz, ale bez sensu
naprawie jedno czy tam dwie rzeczy poczekam czy będzie efekt.
@asiasiasia 33 lata to nie koniec świata2 lata do 35.
Powodzenia!!!
Popieram, staram się aktualnie 5 cykl i czasami mam wrazenie; Jezu to już 5 i nic ? A z drugiej strony to naprawdę nicJa bym chciała żeby nasze zwątpienia związane z niepowodzeniami komunikować tak żeby nie umniejszać nikomu. Nie uważam, że ktoś kto stara się 4 msc ma mniejsze prawo do rozczarowania niz ja, ale też nie chce czytać ze mogę starać się dłużej bo jestem cierpliwsza![]()
dokładnie, zauważmy, ze tu na kreskach naprawdę mamy rozstrzał czasu starań i jakoś wszystkie się doagdujemy i nikt nikomu nie robi wyrzutów, jak jest się smutnym czy zaiwedizonym. Trzeba się rozumieć nawzajem i tylePopieram, staram się aktualnie 5 cykl i czasami mam wrazenie; Jezu to już 5 i nic ? A z drugiej strony to naprawdę nictrzeba to wypośrodkować i starać się zrozumieć druga stronę
wiec ja jestem z tych niecierpliwych. Mam 33 lata i raczej nie bede starac sie juz po 35 roku zycia tym bardziej ze moj partner bedzie mial 40. Wiec nie wiem czy to nie byl moj ostatni cykl staran