królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dodam, ze mi wykrył pink 5,48Dodam, że następnego dnia rano beta byla dopiero 8 więc kocham pinki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodam, ze mi wykrył pink 5,48Dodam, że następnego dnia rano beta byla dopiero 8 więc kocham pinki
no ja się staram ponad dwa latastaramy sie juz 4 miesiac. I tak chyba od przyszlego miesiaca wpisze sie na tryp palzujacy
Minimum 9, a ogolnie najczęściej podawany jest 11... tak przynajmniej w moim przypadku szukając pocieszenia doczytałam.Dziewczyny a jaki ten progesteron powinien być?
U mnie się rozkręca@doolary12 @Ada0701 @Cns432 jakieś zmiany? @ przyszła?
@LaLaLaKoala a u Ciebie? Jak pisałaś to przepraszam, musiałam nie wyłapać
staramy sie juz 4 miesiac. I tak chyba od przyszlego miesiaca wpisze sie na tryp palzujacy
Moim zdaniem musisz wyluzować, bo tak się nakręcasz negatywnie przede wszystkim, że sama siebie będziesz wypalać. Wiem nie łatwe i nie mówię wyluzować nie starać się, tylko zrobić sobie plan działania pomału krokami, bo już się wypalasz, a dopiero zaczęłaś i co mają powiedzieć dziewczyny np.z letnim stażem starań itd.Zreszta moj jest przekonany ze naturalnie nie zajdziemy. A po drugie od sierpnia lekarze powtarzaja mi ze nie mam owulacji. A teraz kiedy powiedziala mi ginka ze ze mna wszytsko ok to znowu z moim jest problem tzn nasienie. I ....uj juz mam dosyc. Wiem to krotko troche jak sie staramy. Alw ja naprawde juz wysiadam. Chyba przestaniemy sie starac od przyszlego cyklu.
Nie chcę umniejszać Twoim staraniom ale ja po 4 miesiącach nadal czerpałam radość że starań przepraszam ale te Twoje jęki że już 4 miesiące to troche jak nóż w serce dla dziewczyn które są tutaj latami ...staramy sie juz 4 miesiac. I tak chyba od przyszlego miesiaca wpisze sie na tryp palzujacy
wiec ja jestem z tych niecierpliwych. Mam 33 lata i raczej nie bede starac sie juz po 35 roku zycia tym bardziej ze moj partner bedzie mial 40. Wiec nie wiem czy to nie byl moj ostatni cykl staranJakieś 4 lata z obecnym partnerem i 4 poronienia
a myślisz, że dziewczyny tu czekają cierpliwie bo tak chcą? Nie! I też większość dziewczyn tutaj jest po 30tce każda pragnie być w ciąży.wiec ja jestem z tych niecierpliwych. Mam 33 lata i raczej nie bede starac sie juz po 35 roku zycia tym bardziej ze moj partner bedzie mial 40. Wiec nie wiem czy to nie byl moj ostatni cykl staran