reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Zreszta moj jest przekonany ze naturalnie nie zajdziemy. A po drugie od sierpnia lekarze powtarzaja mi ze nie mam owulacji. A teraz kiedy powiedziala mi ginka ze ze mna wszytsko ok to znowu z moim jest problem tzn nasienie. I ....uj juz mam dosyc. Wiem to krotko troche jak sie staramy. Alw ja naprawde juz wysiadam. Chyba przestaniemy sie starac od przyszlego cyklu.
Moim zdaniem musisz wyluzować, bo tak się nakręcasz negatywnie przede wszystkim, że sama siebie będziesz wypalać. Wiem nie łatwe i nie mówię wyluzować nie starać się, tylko zrobić sobie plan działania pomału krokami, bo już się wypalasz, a dopiero zaczęłaś i co mają powiedzieć dziewczyny np.z letnim stażem starań itd.
Twój nie ma najgorszych badań supermy to raz, 3mce suplementacja i będzie lepiej, dwa spokojnie spróbujcie pomału krokami..
Pamiętaj że musisz siły nabrać i z dystansem w miarę się starać podejść do tematu. Przepraszam, ale ja u Ciebie widzę w postach zawsze rozpacz panikę i koniec świata 🤷‍♀️. Moim zdaniem macie spore szanse, dobry lekarz, plan działania i czas ❤️

staramy sie juz 4 miesiac. I tak chyba od przyszlego miesiaca wpisze sie na tryp palzujacy :(
Nie chcę umniejszać Twoim staraniom ale ja po 4 miesiącach nadal czerpałam radość że starań 🤷🏽‍♀️ przepraszam ale te Twoje jęki że już 4 miesiące to troche jak nóż w serce dla dziewczyn które są tutaj latami ...
Nie dramatyzuj...

reklama
wiec ja jestem z tych niecierpliwych. Mam 33 lata i raczej nie bede starac sie juz po 35 roku zycia tym bardziej ze moj partner bedzie mial 40. Wiec nie wiem czy to nie byl moj ostatni cykl staran
a myślisz, że dziewczyny tu czekają cierpliwie bo tak chcą? Nie! I też większość dziewczyn tutaj jest po 30tce 🙄 każda pragnie być w ciąży.

Do góry