reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Tak, chyba tak jak u Ciebie w 9 tygodniu. Widziałam juz mini rączki i nóżki 😞

Oby była nudna, jak na złość mamy w przeciągu miesiąca dwa wyjazdy zagraniczne.
Od jutra rana zaczynam zastrzyki z heparyny, trochę się tego boję, ale czego się nie robi dla maluszka.

Jak myślicie, czy lot do Barcelony - chyba 3h lub 3,5 powinnam odpuscic przy APS?
Z leków acard + heparyna.
Heparyny nie ma się co bać :) siniaki są do przeżycia - biore od 8 tc, bo wtedy dowiedziałam się o mutacji. Trzymam kciuki, żeby wszystko przebiegało ksiazkowo.

reklama
Kurczę dziewczyny jestem w 23dc dzisiaj i calutki dzień mam dosłownie mokro w majtach, śluz jest biały ale strasznie wodnisty, zazwyczaj mam w tej fazie albo sucho albo wlasnie biały ale gesty śluz.
Nic nie piecze nie swędzi ale co to się odwaliło nie wiem 🤷‍♀️ Mam nadzieje, ze to żadna infekcja. Ani nie owulacja taka pozna 😱

Kurczę dziewczyny jestem w 23dc dzisiaj i calutki dzień mam dosłownie mokro w majtach, śluz jest biały ale strasznie wodnisty, zazwyczaj mam w tej fazie albo sucho albo wlasnie biały ale gesty śluz.
Nic nie piecze nie swędzi ale co to się odwaliło nie wiem 🤷‍♀️ Mam nadzieje, ze to żadna infekcja. Ani nie owulacja taka pozna 😱
Też mam taki od paru dni :D a zawsze juz przed okresem miałam mega gęsty biały. W moim przypadku to dobry znak ;)

Też mam taki od paru dni :D a zawsze juz przed okresem miałam mega gęsty biały. W moim przypadku to dobry znak ;)
O jeju 😳 teraz mi mi głowa zaczęła pracować 😄 daj kobiecie OBJAWY resztę sama se stworzy 🤣🤣 coś jeszcze zauważyłaś w tym udanym cyklu ? Wiem, ze u Ciebie bardzo wcześnie ale może coś magicznego jeszcze się dzieje 😀😘

Hej dziewczyny, dostalyscie wiadomości od Anaslu? Czy któraś z Was będzie w stanie może nagrać ten jutrzejszy odcinek Polsat News? ;) ja jak na zlosc będę w pracy.

reklama
Nie robiłam teraz, tylko w 4dc. Gin po usg stwierdził że to ciałko żółte może być za małe i wydzielać za mało progesteronu

Ale jak na podstawie progesteronu z 4 dc lekarz może ocenić czy potrzeba suplementowac proga po owu? Znów wydłużusz sobie cykl prawdopodobnie bez sensu
Jak jesteś 3 dpo tak jak mi się wydaje to jeszvze ciałko żółte nie jest w swoim szczycie i ma czas. Zbadaj proga za kilka dni i dopiero coś bierz

Do góry