reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Niestety nie. Ale teraz wiem, że nie było to wzorcowe poprowadzenie tematu. Dopiero gdy 3 stymulowane cykle się nie powiodły, wszedł temat badań krwi, nasienia, monitoringu.
Właśnie ja się tego boję i nie chce do tego dopuścić 🤷‍♀️, bo to moim zdaniem od dupy strony. A od dupy strony dziecka nie będzie hahah 😂😂😂.
Wolę się upewniać, bo już mi przechodzi myśl zmiany lekarza 🤷‍♀️, cóż kiedyś muszę trafić na zaufanego, chociaż koleżanka chodzi do niego prywatnie i mega, a ja z pakietu i chyba to jest różnica bycia gorsza 🤷‍♀️

reklama
nie mam pewności. Moje cykle się ostatnio wahały między 26-30 dni. 20go miałam najwiecej symptomów owulacji..
ale dziwi mnie, że robiłam test 1 listopada i nic niw wyszło wtedy 🤷‍♀️ a robiłam go by się upewnić ze leki na zatoki mogę zabrać.
Teraz się martwię czy czemuś noe zaszkodziłam.
Moim zdaniem owu musiala byc później, z 20 test wyszedłby 1.11

Chciałam tylko powiedzieć, że ja kiedyś na strumienie tez sikałam po prostu, ale jak miałam za mocny strumień to wychodziły fałszywe cienie! Więc uważajcie. Jak prawilnie moczę w sikach to nie mam fałszywych kresek
o nieeeeee, to cała moja nauka w las? Myślałam, że to koniec rozlewania sikow na podłogę jak mi się łapy telepią 🤣

reklama
Do góry