Ceonis
Fanka BB :)
no właśnie miałam pisać czy już wstałaś i jak test... a wiesz kiedy mialas owulacje ?Biel, biel.
Dziwne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie miałam pisać czy już wstałaś i jak test... a wiesz kiedy mialas owulacje ?Biel, biel.
Dziwne.
Wedle wszystkich znaków na niebie i ziemi owu była 17 lub 18.10. Potem tydzień później też miałam ciemny test owu.no właśnie miałam pisać czy już wstałaś i jak test... a wiesz kiedy mialas owulacje ?
Czyli widzę klasyka. Jakie piękne umaszczenie jest i jaki chudziutki przy mojej, która posiada talię bąkaMój kot musi wejść wszędzie. Co otworzę jakąś szafkę to on nawet nie wiem kiedy tam włazi. Nie zliczę ile razy go zamknęłam w szafie albo gdzieś. Porządków nie robi, ale wszystko musi być powąchane, liźnięte i nadgryzione. Jak Stary składał szafkę to każdy kołek oblizał
Zobacz załącznik 1459834
gdzieś czytałam, ale nie wiem czy to prawda, że u niektórych wyrzut LH trwa znacznie dłużej, nawet kilka dni, zanim dojrzeje komórka jajowa skoro okres nie przyszedł na czas, to owulacja musiała być później. Idziesz na jakieś usg ?Wedle wszystkich znaków na niebie i ziemi owu była 17 lub 18.10. Potem tydzień później też miałam ciemny test owu.
Wiesz- nie monitorowałam tego na USG, robiłam tylko testy. Nie wykluczam przesunięć, to raz.
A dwa- późne zagnieżdżenie też wchodzi w grę.
W każdym razie: zen.
Ja niestety juz na jutro nadziei nie mam, bo niby co by miało się zmienić, skoro temperatura idzie wprost do @Biel, biel.
Dziwne.