reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
no właśnie miałam pisać czy już wstałaś i jak test... a wiesz kiedy mialas owulacje ?
Wedle wszystkich znaków na niebie i ziemi owu była 17 lub 18.10. Potem tydzień później też miałam ciemny test owu.

Wiesz- nie monitorowałam tego na USG, robiłam tylko testy. Nie wykluczam przesunięć, to raz.
A dwa- późne zagnieżdżenie też wchodzi w grę.

W każdym razie: zen🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️.

Mój kot musi wejść wszędzie. Co otworzę jakąś szafkę to on nawet nie wiem kiedy tam włazi. Nie zliczę ile razy go zamknęłam w szafie albo gdzieś. Porządków nie robi, ale wszystko musi być powąchane, liźnięte i nadgryzione. Jak Stary składał szafkę to każdy kołek oblizał
Zobacz załącznik 1459834
Czyli widzę klasyka. Jakie piękne umaszczenie jest i jaki chudziutki przy mojej, która posiada talię bąka 😂😂😂

@Emka_27 jak tam u Ciebie klaruje się wykres? Bo u mnie 21dc i mi temperatura w dół idzie, dziś rano czuje się okresowo, lekkie kłócie w prawym jajniku, podbrzusze lekko ciągnie, także @ się zbliża, więc zobaczę co mi powie ginekolog oraz progesteron dziś mam do zbadania 🤷‍♀️, jestem ciekawa 🙈.

Załączniki

• Screenshot_20221103_061756_org.iggymedia.periodtracker_edit_90471717838276.jpg
    Screenshot_20221103_061756_org.iggymedia.periodtracker_edit_90471717838276.jpg
    109,2 KB · Wyświetleń: 39
Hej dziewczyny, siknęłam dziś i biało, bielusieńko. Jestem 11 lub 12 dpo więc na nic już nie liczę, czekam na okres. Zrobiłam też wczoraj test owulacyjny :D bo tak mnie ten jajnik ciągnie, że myślałam, że jakimś cudem mam owulację ponowną. Jest w ogóle coś takiego możliwe? :D
Jeszcze jeden czy dwa cykle i kończę niestety przygodę ze staraniami. Starość :(

Wedle wszystkich znaków na niebie i ziemi owu była 17 lub 18.10. Potem tydzień później też miałam ciemny test owu.

Wiesz- nie monitorowałam tego na USG, robiłam tylko testy. Nie wykluczam przesunięć, to raz.
A dwa- późne zagnieżdżenie też wchodzi w grę.

W każdym razie: zen🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️.
gdzieś czytałam, ale nie wiem czy to prawda, że u niektórych wyrzut LH trwa znacznie dłużej, nawet kilka dni, zanim dojrzeje komórka jajowa 🤔 skoro okres nie przyszedł na czas, to owulacja musiała być później. Idziesz na jakieś usg ?

reklama
@Karola3092 może ten spadek to zagnieżdżenie??? 21dc to chyba jeszcze za wcześnie na spadek temperatury świadczący o zbliżającym się okresie. Daj znać co powie ginekolog :)
Ja dziś 12dc i rano temperatura 36.84... wykres wygląda tak
Screenshot_20221103-075448_Flo.jpg

Czyli podsumowując 10dc był pik i seks, 11dc był ból w podbrzuszu, ból w czasie siadania, krew w obfitym śluzie i seks. Dziś rano kolejny wzrost temperatury i duzy ból przy siadaniu. Oby ta owu była wczoraj i oby to wystarczyło, bo dziś seksu nie będzie...

@black_angel wydaje mi się, że 26dc to jeszcze za wcześnie na przekreślenie szans.. :)

Ostatnia edycja:
Do góry