reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Hejka dziewczyny :) trzymam kciuki za was w tym cyklu :) ja na razie kończę okres ale nie zapisuje się na testowanie bo nie wiem czy w ogóle będzie owulacja… robimy ostatnie podejście z naturalnym hormonem kobiet po menopauzie 😅 (nie wiedziałam ze coś takiego jest) i wtedy pewnie będę się zapisywać na drożność :) trzymam za was kciuki!!! ❤️
a jaki to hormon? :O

reklama
Naturalne LH i FSH. Załączam zdjęcie z opakowania ale nie wiem czy się wgra 😀 może któraś z was stosowała Mensinorm i mogła by się wypowiedzieć?

Załączniki

• 34BE3CB2-D29E-4DE6-A814-AA4F6AAF14D0.jpeg
    34BE3CB2-D29E-4DE6-A814-AA4F6AAF14D0.jpeg
    10,9 KB · Wyświetleń: 78
no w zeszłym cyklu mój Stary był moją podporą do świecy xD a w tym cyklu już w ogóle nie zwracamy uwagi na to
Ohh ale był! :) nigdy nie robiłam świecy 🫢, wiec tak jakoś „śmiesznie” pozytywnie wyszło 🤪. Stary chce prezent na moje urodziny zrobić. 😂😂
Młoda też non stop wypytuje kiedy i kiedy? 😂😂

Ale oni maja czasem z Nami przegwizdane ;)

Ohh ale był! :) nigdy nie robiłam świecy 🫢, wiec tak jakoś „śmiesznie” pozytywnie wyszło 🤪. Stary chce prezent na moje urodziny zrobić. 😂😂
Młoda też non stop wypytuje kiedy i kiedy? 😂😂

Ale oni maja czasem z Nami przegwizdane ;)
nie no to u nas na spokojnie xD
Nawet jak miałam fałszywą kreskę na teście (wtedy jeszcze nie wiedziałam) to jak pokazałam Stremu to powidział "nie cieszmy się jeszcze"

Kurde, przebudziłam się jakieś 10 minut temu.

Siku mi się chce, ale nie mogę się wysikać teraz, bo muszę trzymać siuśki na to testowanie xD.

Edit. Poszłam siku, bez przesady. Nie umiałam wytrzymać.

Ostatnia edycja:
reklama
Od zawsze.
Nie znam kota, który nie lubiłby szaf, szuflad.
Zwłaszcza tych z najlepszymi ubraniami.
Nie ma to wyciągnięcie czarnej bluzki, na której spała bielutka, jak śnieg Balbina😄.
Moja tylko chwilę w pokoju, szuflada odsunięta, ciuchy na ziemi, ona szczęśliwa i mina Pancia posprzątałam Ci cieszysz się 😂🙈

Do góry