Helilo
Fanka BB :)
Jak urodzę to 44, jakoś takie mam w głowie ograniczenie...To kochana jaka starość . 3mam kciuki za Ciebie oby się udało za nim się poddasz , ale moim zdaniem jeszcze czasu trochę masz .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak urodzę to 44, jakoś takie mam w głowie ograniczenie...To kochana jaka starość . 3mam kciuki za Ciebie oby się udało za nim się poddasz , ale moim zdaniem jeszcze czasu trochę masz .
byłam pewna, że w weekend nie wstanę. Myślałam, że stwierdze, że mi się nie chce i pójdę spać, jednak miło się sobą zaskoczyłamWitaj w klubie, mnie też przerażało to mierzenie temperatury
Mam do wyboru 5 albo 8, labo na prowincji w weekendy nie działa wybiorę 8, bo 5 to se zobaczę.Wlasciwie 7 dpo
Dokładnie ja codziennie patrzę na ten wykres.. Porównuję z poprzednimi miesiącami, no jaram się tym i jestem z siebie dumna, że tyle już wiem o swoim cyklu.byłam pewna, że w weekend nie wstanę. Myślałam, że stwierdze, że mi się nie chce i pójdę spać, jednak miło się sobą zaskoczyłam
no i lubię sobie potem patrzec na ten wykresik, choć narazie średnio go ogarniam
Ułóż te owulaki razem i cyknij foto super, że idziesz do ginekologa i sprawdzicie co się tam dzieje. Jak wyglada wykres temperatury?Ale w tym miesiącu chyba nie mijacie się z seksem ?
zrobiłam wieczorem jeszcze jednego owulaka i wyglądał tak samo. Dzisiaj pójdę jeszcze na usg i dokupie owulakow, bo tamten był ostatni i będę patrzeć czy to się pokrywa z monitoringiem. Jeszcze mierze tempke, a myślałam, że nie ma szans, żebym wstawala codziennie i to robiła, a nawet tak źle nie idzie
No ja miesiączkuje od 11 roku życia... I o dziwo nigdy nie miałam żadnych problemów. Nie brałam żadnych hormonów, wyniki super i jak tylko postanowiliśmy postarać się o dziecko to pierwszy raz w życiu mi się cykl rozjechał. Także noMnie akurat u mnie nic nie zdziwi , moje cykle to ciągle jedna nie wiadoma potrafię mieć 7 dni okresu 2 dni przerwy i znów okres
U Ciebie pięknie ta temperatura rośnie
Myślę, że nie, przynajmniej ja nie zauważyłam po acardzie żadnych zmian.ze względu na wcześniejsze poronienie, biorę acard w tym cyklu. Jakoś parę dni po okresie zaczęłam. I właśnie boli mnie brzuch tak lekko okresowo możliwe, że od tego? Że niby lepsze ukrwienie narządów itp ?