reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Rozmowa z moim starym jest, jak z du*ą w nocy 😁.

Rozważałam, czy teraz wieczorem zrobić test:
-Może nasikam na test?- pytam.
-Eee, za wcześnie.
-No dobra, to idę siku bez testu. Rano sprawdzę- odparłam idąc do toalety.
Jak tylko zrobiłam siku, stary krzyczy z salonu:
-A ile Ci się spóźnia?
-No dziś jest drugi-trzeci dzień po terminie.- odkrzyknęłam
-To wiesz co? Nasikaj profilaktycznie.
-Za późno, już zrobiłam siku!
-Eee na pewno byś kilka kropelek znalazła, żeby go obsikać.

Kurtyna🙈. Nie, nie znalazłabym ani jednej kropelki.
Ahh Ci panowie 😂🙈

Kociary czy wasze koty też mają manię robienia wam porządków w szafkach/szufladach 😂😂🤔
Od zawsze.
Nie znam kota, który nie lubiłby szaf, szuflad.
Zwłaszcza tych z najlepszymi ubraniami.
Nie ma to wyciągnięcie czarnej bluzki, na której spała bielutka, jak śnieg Balbina😄.

Kociary czy wasze koty też mają manię robienia wam porządków w szafkach/szufladach 😂😂🤔
Mój kot musi wejść wszędzie. Co otworzę jakąś szafkę to on nawet nie wiem kiedy tam włazi. Nie zliczę ile razy go zamknęłam w szafie albo gdzieś. Porządków nie robi, ale wszystko musi być powąchane, liźnięte i nadgryzione. Jak Stary składał szafkę to każdy kołek oblizał
308565061_1311338009602505_9176981590564137010_n (1).jpg

reklama
Hejka dziewczyny :) trzymam kciuki za was w tym cyklu :) ja na razie kończę okres ale nie zapisuje się na testowanie bo nie wiem czy w ogóle będzie owulacja… robimy ostatnie podejście z naturalnym hormonem kobiet po menopauzie 😅 (nie wiedziałam ze coś takiego jest) i wtedy pewnie będę się zapisywać na drożność :) trzymam za was kciuki!!! ❤️

Do góry