Ceonis
Fanka BB :)
no właśnie miałam pisać czy już wstałaś i jak test... a wiesz kiedy mialas owulacje ?Biel, biel.
Dziwne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie miałam pisać czy już wstałaś i jak test... a wiesz kiedy mialas owulacje ?Biel, biel.
Dziwne.
Wedle wszystkich znaków na niebie i ziemi owu była 17 lub 18.10. Potem tydzień później też miałam ciemny test owu.no właśnie miałam pisać czy już wstałaś i jak test... a wiesz kiedy mialas owulacje ?
Czyli widzę klasyka. Jakie piękne umaszczenie jest i jaki chudziutki przy mojej, która posiada talię bąkaMój kot musi wejść wszędzie. Co otworzę jakąś szafkę to on nawet nie wiem kiedy tam włazi. Nie zliczę ile razy go zamknęłam w szafie albo gdzieś. Porządków nie robi, ale wszystko musi być powąchane, liźnięte i nadgryzione. Jak Stary składał szafkę to każdy kołek oblizał
Zobacz załącznik 1459834
gdzieś czytałam, ale nie wiem czy to prawda, że u niektórych wyrzut LH trwa znacznie dłużej, nawet kilka dni, zanim dojrzeje komórka jajowaWedle wszystkich znaków na niebie i ziemi owu była 17 lub 18.10. Potem tydzień później też miałam ciemny test owu.
Wiesz- nie monitorowałam tego na USG, robiłam tylko testy. Nie wykluczam przesunięć, to raz.
A dwa- późne zagnieżdżenie też wchodzi w grę.
W każdym razie: zen.
Ja niestety juz na jutro nadziei nie mam, bo niby co by miało się zmienić, skoro temperatura idzie wprost do @Biel, biel.
Dziwne.