reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ja chyba wczoraj owulowalam 😅
Ale w tym miesiącu chyba nie mijacie się z seksem ? 😁
zrobiłam wieczorem jeszcze jednego owulaka i wyglądał tak samo. Dzisiaj pójdę jeszcze na usg i dokupie owulakow, bo tamten był ostatni i będę patrzeć czy to się pokrywa z monitoringiem. Jeszcze mierze tempke, a myślałam, że nie ma szans, żebym wstawala codziennie i to robiła, a nawet tak źle nie idzie 😜

Wedle wszystkich znaków na niebie i ziemi owu była 17 lub 18.10. Potem tydzień później też miałam ciemny test owu.

Wiesz- nie monitorowałam tego na USG, robiłam tylko testy. Nie wykluczam przesunięć, to raz.
A dwa- późne zagnieżdżenie też wchodzi w grę.

W każdym razie: zen🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️.

Nie chce odbierać nadziei, ale 17 dni po owulacji to już za późno na najpóźniejsze możliwe zagnieżdżenie i raczej nie było owulacji w tym terminie. No chyba, że dziś przyjdzie okres, a Ty masz 16 dniową fazę lutealna.

zrobiłam wieczorem jeszcze jednego owulaka i wyglądał tak samo. Dzisiaj pójdę jeszcze na usg i dokupie owulakow, bo tamten był ostatni i będę patrzeć czy to się pokrywa z monitoringiem. Jeszcze mierze tempke, a myślałam, że nie ma szans, żebym wstawala codziennie i to robiła, a nawet tak źle nie idzie 😜

No z tym seksem tez średnio 😂
Udało nam się we wtorek wieczorem, wczoraj się nie widzieliśmy prawie w ogóle no i może dziś w nocy podziałamy, ale nie sądzę bo Stary będzie jakoś koło północy. Więc spotkamy się w sobotę 😅

Hej dziewczyny, siknęłam dziś i biało, bielusieńko. Jestem 11 lub 12 dpo więc na nic już nie liczę, czekam na okres. Zrobiłam też wczoraj test owulacyjny :D bo tak mnie ten jajnik ciągnie, że myślałam, że jakimś cudem mam owulację ponowną. Jest w ogóle coś takiego możliwe? :D
Jeszcze jeden czy dwa cykle i kończę niestety przygodę ze staraniami. Starość :(
Ile masz lat jeśli mogę zapytać?

@Karola3092 może ten spadek to zagnieżdżenie??? 21dc to chyba jeszcze za wcześnie na spadek temperatury świadczący o zbliżającym się okresie. Daj znać co powie ginekolog :)
Ja dziś 12dc i rano temperatura 36.84... wykres wygląda tak Zobacz załącznik 1459875
Czyli podsumowując 10dc był pik i seks, 11dc był ból w podbrzuszu, ból w czasie siadania, krew w obfitym śluzie i seks. Dziś rano kolejny wzrost temperatury i duzy ból przy siadaniu. Oby ta owu była wczoraj i oby to wystarczyło, bo dziś seksu nie będzie...

@black_angel wydaje mi się, że 26dc to jeszcze za wcześnie na przekreślenie szans.. :)
Mnie akurat u mnie nic nie zdziwi 😂😂, moje cykle to ciągle jedna nie wiadoma potrafię mieć 7 dni okresu 2 dni przerwy i znów okres 😂🤷‍♀️
U Ciebie pięknie ta temperatura rośnie ✊✊

reklama
Witaj w klubie, mnie też przerażało to mierzenie temperatury 😂😂

Do góry