reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

u mnie jest bardzo mało dostępnych wizyt u lekarzy, nie ma terminów w ogóle albo są np. za miesiąc. Na spirometrię próbuję się od 3 miesięcy umówić. Nie chcą już wystawiać zleceń na zewnątrz. Wróciłam do medicover po ponad 3 latach i no nie poznaje. 3 lata temu terminy wizyt od ręki, jak nie bylo w ciągu tygodnia, to można się było umówić "na zewnatrz" w ramach pakietu. Było zupełnie inaczej, więc jak mąż zmienił prace na taką, że ma medicover, to od razu mnie dopisaliśmy i to co się stało z medicover przez te trzy lata to jest dramat.

A ja po raz kolejny napiszę - czytajcie co macie w umowach (u mnie akurat Lux Med)
Ja po ostatniej dyskusji miałam sprawdzić bo nie pamiętałam co i jak i mam 24h by dostać się do lekarza 1 kontaktu i 48 na specjalistę. I serio to działa. Owszem, w apce nie ma terminu, ale na infolinii zawsze się znajdzie bo z umowy wywiązywać się muszą

reklama
nieee, nie ma sensu powtarzać. To są pewnie resztki z ovitrelle
Rozumiem, choć dla mnie taki wynik nie jest jednoznaczny :) w takim razie cóż nam pozostaje, walczymy dalej

Monsters Inc Hug GIF

A ja po raz kolejny napiszę - czytajcie co macie w umowach (u mnie akurat Lux Med)
Ja po ostatniej dyskusji miałam sprawdzić bo nie pamiętałam co i jak i mam 24h by dostać się do lekarza 1 kontaktu i 48 na specjalistę. I serio to działa. Owszem, w apce nie ma terminu, ale na infolinii zawsze się znajdzie bo z umowy wywiązywać się muszą
O, to ciekawe, bo ja mam teraz z dermatologiem problem w luxmedzie. Terminów nie ma na najbliższy miesiac... A mam pakiet Gold i takie czasy na wizyty

A propos walki dalej - jeśli ktoś daje w szyję olej z wiesiołka powinien odstawić przed badaniem krwi tak jak suple czy akurat wiesiołek nie nagmera w wynikach?

reklama
Do góry