reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

szczerze to czuje się jak wariatka i jakoś kompletnie nie mam na to ochoty 🙁🙁
temperatura jest ponad 37, także nie dość, że beta ujemna, to jeszcze będę czekać na okres w nieskończoność... łzy rozpaczy wylane, idę po wino i będę leżeć w wannie.

Powiem Ci tak. Zrób jutro bete. Dopiero później pij wino. Po prostu o to proszę. Czy to musi cokolwiek znaczyć? Nie. Ale nie jest to dla mnie wynik, po którym pozwolę Ci pić dziś wino

reklama
Myślisz, że będziesz mieć aż tak długą pauzę? :p
To chyba jednak mniejsza ingerencja niż CC, a po nim teraz już niby po 9 miesiącach można

Bo jestem leniwa i wygodna. Mam dwójkę dzieci z jesieni, sama też jestem z jesieni i Stary ... tak też jest z jesieni. Marzę o tym, żeby urodzić wiosenno-letnie dziecko ;) albo chociaż z początku roku a nie z końca
najważniejsze żeby było zdrowe, a nie ważne kiedy urodzone ☺️

Powiem Ci tak. Zrób jutro bete. Dopiero później pij wino. Po prostu o to proszę. Czy to musi cokolwiek znaczyć? Nie. Ale nie jest to dla mnie wynik, po którym pozwolę Ci pić dziś wino
no dobra, wino odpuszczę, ale z beta będzie ciężko, bo u mnie w mieście każde labu pobiera krew do godz. 11.00, a otwarte są od 7. Ja od 7 zaczynam pracę i już dzisiaj się zwalnialam u szefowej, żeby mnie puściła na badania. Głupio mi tak jutro znowu jęczeć... Najwyżej jak nie przyjdzie okres to zrobię PINKA za 2 dni 😂 A na bete popedze w sobotę

no dobra, wino odpuszczę, ale z beta będzie ciężko, bo u mnie w mieście każde labu pobiera krew do godz. 11.00, a otwarte są od 7. Ja od 7 zaczynam pracę i już dzisiaj się zwalnialam u szefowej, żeby mnie puściła na badania. Głupio mi tak jutro znowu jęczeć... Najwyżej jak nie przyjdzie okres to zrobię PINKA za 2 dni 😂 A na bete popedze w sobotę

No dobra ostatecznie. Ale jakbyś się skusiła na jakieś kłamstewkono sarnie żeby zdążyć na bete to będę Cię kryć 😎

nie chcę Cię martwić ale ja od wczoraj lamele ze Starym układam w przedpokoju i też to nic nie dało 🙄 pierwszy raz w tym roku okres mi się spóźnia 3(!) dni, od kilku pobolewa mnie podbrzusze (jak nigdy) ale testy negatywne i dzisiejsza beta 0,2 🫠 także miało być tak pięknie, ciąża na urodzinki a tu **** i jeszcze cykl jakiś rozjebany😵‍💫 wracałam do domu naokoło żebym zdążyła wylać wszystkie łzy w aucie. Wymiękam. W piątek mam imprezę i powinnam już dziś zacząć przygotowania ale chyba zacznę od margarity - inaczej mogę się rzucić z balkonu jak będę zbierać z niego zdechłe kwiaty 😣
Matko, biedna :( tule Cie wirtualnie. Wiem jaki to smutek. Mam nadzieje, ze ten okres i u mnie i u Ciebie jak najszybciej i niech nie wkurwia juz.

reklama
Cześć i Bonzur. 😔

@Ceonis przytulam 😔❤️

Przybywam z głupim pytaniem. Jak na Miovelii jest napisane, że się je 3 kapsułki dziennie, to można 3 na raz?
Bo ja mam dzisiaj 3dc i oczywiście zapomniałam ich zabrać do pracy 😔

Do góry