reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

szczerze to czuje się jak wariatka i jakoś kompletnie nie mam na to ochoty 🙁🙁
temperatura jest ponad 37, także nie dość, że beta ujemna, to jeszcze będę czekać na okres w nieskończoność... łzy rozpaczy wylane, idę po wino i będę leżeć w wannie.

Powiem Ci tak. Zrób jutro bete. Dopiero później pij wino. Po prostu o to proszę. Czy to musi cokolwiek znaczyć? Nie. Ale nie jest to dla mnie wynik, po którym pozwolę Ci pić dziś wino

reklama
Myślisz, że będziesz mieć aż tak długą pauzę? :p
To chyba jednak mniejsza ingerencja niż CC, a po nim teraz już niby po 9 miesiącach można

Bo jestem leniwa i wygodna. Mam dwójkę dzieci z jesieni, sama też jestem z jesieni i Stary ... tak też jest z jesieni. Marzę o tym, żeby urodzić wiosenno-letnie dziecko ;) albo chociaż z początku roku a nie z końca
najważniejsze żeby było zdrowe, a nie ważne kiedy urodzone ☺️

Powiem Ci tak. Zrób jutro bete. Dopiero później pij wino. Po prostu o to proszę. Czy to musi cokolwiek znaczyć? Nie. Ale nie jest to dla mnie wynik, po którym pozwolę Ci pić dziś wino
no dobra, wino odpuszczę, ale z beta będzie ciężko, bo u mnie w mieście każde labu pobiera krew do godz. 11.00, a otwarte są od 7. Ja od 7 zaczynam pracę i już dzisiaj się zwalnialam u szefowej, żeby mnie puściła na badania. Głupio mi tak jutro znowu jęczeć... Najwyżej jak nie przyjdzie okres to zrobię PINKA za 2 dni 😂 A na bete popedze w sobotę

no dobra, wino odpuszczę, ale z beta będzie ciężko, bo u mnie w mieście każde labu pobiera krew do godz. 11.00, a otwarte są od 7. Ja od 7 zaczynam pracę i już dzisiaj się zwalnialam u szefowej, żeby mnie puściła na badania. Głupio mi tak jutro znowu jęczeć... Najwyżej jak nie przyjdzie okres to zrobię PINKA za 2 dni 😂 A na bete popedze w sobotę

No dobra ostatecznie. Ale jakbyś się skusiła na jakieś kłamstewkono sarnie żeby zdążyć na bete to będę Cię kryć 😎

nie chcę Cię martwić ale ja od wczoraj lamele ze Starym układam w przedpokoju i też to nic nie dało 🙄 pierwszy raz w tym roku okres mi się spóźnia 3(!) dni, od kilku pobolewa mnie podbrzusze (jak nigdy) ale testy negatywne i dzisiejsza beta 0,2 🫠 także miało być tak pięknie, ciąża na urodzinki a tu **** i jeszcze cykl jakiś rozjebany😵‍💫 wracałam do domu naokoło żebym zdążyła wylać wszystkie łzy w aucie. Wymiękam. W piątek mam imprezę i powinnam już dziś zacząć przygotowania ale chyba zacznę od margarity - inaczej mogę się rzucić z balkonu jak będę zbierać z niego zdechłe kwiaty 😣
Matko, biedna :( tule Cie wirtualnie. Wiem jaki to smutek. Mam nadzieje, ze ten okres i u mnie i u Ciebie jak najszybciej i niech nie wkurwia juz.

reklama
Cześć i Bonzur. 😔

@Ceonis przytulam 😔❤️

Przybywam z głupim pytaniem. Jak na Miovelii jest napisane, że się je 3 kapsułki dziennie, to można 3 na raz?
Bo ja mam dzisiaj 3dc i oczywiście zapomniałam ich zabrać do pracy 😔

Do góry