reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Zaraz bede nosic meble. Moze da rade
nie chcę Cię martwić ale ja od wczoraj lamele ze Starym układam w przedpokoju i też to nic nie dało 🙄 pierwszy raz w tym roku okres mi się spóźnia 3(!) dni, od kilku pobolewa mnie podbrzusze (jak nigdy) ale testy negatywne i dzisiejsza beta 0,2 🫠 także miało być tak pięknie, ciąża na urodzinki a tu **** i jeszcze cykl jakiś rozjebany😵‍💫 wracałam do domu naokoło żebym zdążyła wylać wszystkie łzy w aucie. Wymiękam. W piątek mam imprezę i powinnam już dziś zacząć przygotowania ale chyba zacznę od margarity - inaczej mogę się rzucić z balkonu jak będę zbierać z niego zdechłe kwiaty 😣

reklama
nie chcę Cię martwić ale ja od wczoraj lamele ze Starym układam w przedpokoju i też to nic nie dało 🙄 pierwszy raz w tym roku okres mi się spóźnia 3(!) dni, od kilku pobolewa mnie podbrzusze (jak nigdy) ale testy negatywne i dzisiejsza beta 0,2 🫠 także miało być tak pięknie, ciąża na urodzinki a tu **** i jeszcze cykl jakiś rozjebany😵‍💫 wracałam do domu naokoło żebym zdążyła wylać wszystkie łzy w aucie. Wymiękam. W piątek mam imprezę i powinnam już dziś zacząć przygotowania ale chyba zacznę od margarity - inaczej mogę się rzucić z balkonu jak będę zbierać z niego zdechłe kwiaty 😣
Tez liczyłam na ciąże w urodzinki 😓 oboje z mężem jesteśmy listopadowcy a tu lipa

podłączam się do tego choojowego nastroju - nic, tylko założyć prezerwatywy na uszy, żeby podkreślić ten choojowy nastrój 😔

reklama
Czy któraś z Was zna/słyszała opinie o tym lekarzu ? Planuje również się do niego wybrac mimo odległości

dr n. med. Tomasz Songin​

Do góry