reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
czekasz na mnie? Jak miło 😂😝

Myślisz, że będziesz mieć aż tak długą pauzę? :p
To chyba jednak mniejsza ingerencja niż CC, a po nim teraz już niby po 9 miesiącach można

czemu di kwietnia?

Bo jestem leniwa i wygodna. Mam dwójkę dzieci z jesieni, sama też jestem z jesieni i Stary ... tak też jest z jesieni. Marzę o tym, żeby urodzić wiosenno-letnie dziecko ;) albo chociaż z początku roku a nie z końca

do kwietnia to 4 miesiące 😝 Więc kto wie 😂

Nie bierzesz pod uwagę ivf poza Francją? Nie żebym Ci wróżyła brak ciąży do 45 rż, po prostu z ciekawości pytam czy w ogóle o tym nie myślisz?
Nie biorę. Rzeczywiście, wiele kobiet stąd, po przekroczeniu limitu wieku albo ze zbyt niskim AMH, jeździ do Hiszpanii lub do Włoch, ewentualnie do Belgii.
Ale myślę, że kiedyś trzeba powiedzieć "stop". Nie wyobrażam sobie siebie jako pięćdziesięciolatki odprowadzającej dziecko do przedszkola... Choć mentalnie czuję się tak na 33;-), AMH też mam gdzieś w tych granicach, to jednak starość nie radość... Myślę, że to nie byłby dobry pomysł.
Czy udało Ci się oddać materiał do badania? Wiadomo dlaczego ciąża się zatrzymała?
Tak, ale zabieg był dopiero kilka dni temu, więc liczę na wynik pod koniec przyszłego tygodnia.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry