reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

szczerze to czuje się jak wariatka i jakoś kompletnie nie mam na to ochoty 🙁🙁
temperatura jest ponad 37, także nie dość, że beta ujemna, to jeszcze będę czekać na okres w nieskończoność... łzy rozpaczy wylane, idę po wino i będę leżeć w wannie.
Kochanie, ale beta ponad 2 to nie jest beta ujemna.. w tym mcu była tu dziewczyna (przepraszam, nie pamietam nicka) która miała 2 a dwa dni później chyba 18. Nie chce Cie tu teraz niepotrzebnie karmić nadzieją bo nie w tym rzecz żebyś ześwirowala, ale może ze dwa dni wstrzymaj się z winem i gorącą kąpielą ;)

reklama
Kochanie, ale beta ponad 2 to nie jest beta ujemna.. w tym mcu była tu dziewczyna (przepraszam, nie pamietam nicka) która miała 2 a dwa dni później chyba 18. Nie chce Cie tu teraz niepotrzebnie karmić nadzieją bo nie w tym rzecz, żebyś ześwirowala, ale może ze dwa dni wstrzymaj się z winem i gorącą kąpielą ;)
@Sylwanka89 chyba to była :)

Kochanie, ale beta ponad 2 to nie jest beta ujemna.. w tym mcu była tu dziewczyna (przepraszam, nie pamietam nicka) która miała 2 a dwa dni później chyba 18. Nie chce Cie tu teraz niepotrzebnie karmić nadzieją bo nie w tym rzecz żebyś ześwirowala, ale może ze dwa dni wstrzymaj się z winem i gorącą kąpielą ;)
dobrze, tak zrobię ❤

Nie no ja tak żartem. Jasne, że każdy chce zdrowe dziecko, dla wielu ludzi miesiąc nie ma znaczenia

No dla mnie ma :) i tyle
W sumie ja Cie rozumiem. Gdybym miała już 1 czy 2 dzieci to kolejne bym chciała z konkretnego miesiąca żeby się nie powtarzały miesiące itp. A skoro nie mam żadnego to mogę i 31 grudnia rodzić byleby kiedyś mieć tą szanse...

reklama
W sumie ja Cie rozumiem. Gdybym miała już 1 czy 2 dzieci to kolejne bym chciała z konkretnego miesiąca żeby się nie powtarzały miesiące itp. A skoro nie mam żadnego to mogę i 31 grudnia rodzić byleby kiedyś mieć tą szanse...

Ja mimo tej wytężonej pracy którą miałam w ciągu ostatnich 24h. To sobie jednak trochę myślałam o wszystkim. I na razie po prostu nie chcę stymulacji. Ale też nie będę szła w antykoncepcję. Po prostu powtórzę sobie badania, może coś pogrzebię z ciekawości z tych immunologicznych rzeczy. Skupię się troszkę na innych sprawach związanych z moim zdrowiem jak np. to że od dawna powinnam iść do okulisty

Do góry