reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

szczerze to czuje się jak wariatka i jakoś kompletnie nie mam na to ochoty 🙁🙁
temperatura jest ponad 37, także nie dość, że beta ujemna, to jeszcze będę czekać na okres w nieskończoność... łzy rozpaczy wylane, idę po wino i będę leżeć w wannie.
Kochanie, ale beta ponad 2 to nie jest beta ujemna.. w tym mcu była tu dziewczyna (przepraszam, nie pamietam nicka) która miała 2 a dwa dni później chyba 18. Nie chce Cie tu teraz niepotrzebnie karmić nadzieją bo nie w tym rzecz żebyś ześwirowala, ale może ze dwa dni wstrzymaj się z winem i gorącą kąpielą ;)

reklama
Kochanie, ale beta ponad 2 to nie jest beta ujemna.. w tym mcu była tu dziewczyna (przepraszam, nie pamietam nicka) która miała 2 a dwa dni później chyba 18. Nie chce Cie tu teraz niepotrzebnie karmić nadzieją bo nie w tym rzecz, żebyś ześwirowala, ale może ze dwa dni wstrzymaj się z winem i gorącą kąpielą ;)
@Sylwanka89 chyba to była :)

Kochanie, ale beta ponad 2 to nie jest beta ujemna.. w tym mcu była tu dziewczyna (przepraszam, nie pamietam nicka) która miała 2 a dwa dni później chyba 18. Nie chce Cie tu teraz niepotrzebnie karmić nadzieją bo nie w tym rzecz żebyś ześwirowala, ale może ze dwa dni wstrzymaj się z winem i gorącą kąpielą ;)
dobrze, tak zrobię ❤

Nie no ja tak żartem. Jasne, że każdy chce zdrowe dziecko, dla wielu ludzi miesiąc nie ma znaczenia

No dla mnie ma :) i tyle
W sumie ja Cie rozumiem. Gdybym miała już 1 czy 2 dzieci to kolejne bym chciała z konkretnego miesiąca żeby się nie powtarzały miesiące itp. A skoro nie mam żadnego to mogę i 31 grudnia rodzić byleby kiedyś mieć tą szanse...

reklama
W sumie ja Cie rozumiem. Gdybym miała już 1 czy 2 dzieci to kolejne bym chciała z konkretnego miesiąca żeby się nie powtarzały miesiące itp. A skoro nie mam żadnego to mogę i 31 grudnia rodzić byleby kiedyś mieć tą szanse...

Ja mimo tej wytężonej pracy którą miałam w ciągu ostatnich 24h. To sobie jednak trochę myślałam o wszystkim. I na razie po prostu nie chcę stymulacji. Ale też nie będę szła w antykoncepcję. Po prostu powtórzę sobie badania, może coś pogrzebię z ciekawości z tych immunologicznych rzeczy. Skupię się troszkę na innych sprawach związanych z moim zdrowiem jak np. to że od dawna powinnam iść do okulisty

Do góry