reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

ja palę, ale od tego cyklu mam mocne postanowienie poprawy i podeszłam do rzucania. Na początku myślałam oczywiście, że zajdę w 1cs i że mnie po prostu odrzuci od fajek i heetsów, ale teraz wychodzę z założenia, że skoro poświęciłam sporo czasu na czytanie forum w poszukiwaniu porad, zawracam Wam głowę pytaniami, zaczęłam żreć suple i inne takie, to to szczytem głupoty z mojej strony (i w sumie hipokryzji) byłoby robienie tego z papierosem w ręku. Bo zawracam sobie i przede wszystkim Wam dupę, a rzucenie palenia to jednak podstawowy krok na tym etapie, na którym się znajduję.
Po prostu działaj. Ja z tego samego powodu rzuciłam. A dzis juz równe 4 msc jak nie pale ja i mój stary🤩 i żałuję że dopiero teraz rzuciłam.

reklama
Swoją drogą polecam apke "rzuć palenie" mnie motywowała bardzo bo ja lubię efekty w cyferkach.
I zanim padnie pytanie "i gdzie masz te pieniądze" to odpowiem w domu z widokiem na jezioro i co miesięcznej racie kredytu 😂😅
A rzucałam razem ze Startym więc wynik można podwoić 😎

Załączniki

• 86ddc464-50aa-4a97-b0fe-0e1ca5d5a7b1.jpeg
    86ddc464-50aa-4a97-b0fe-0e1ca5d5a7b1.jpeg
    34,3 KB · Wyświetleń: 94
Swoją drogą polecam apke "rzuć palenie" mnie motywowała bardzo bo ja lubię efekty w cyferkach.
I zanim padnie pytanie "i gdzie masz te pieniądze" to odpowiem w domu z widokiem na jezioro i co miesięcznej racie kredytu 😂😅
Taak te pytania są okropne a głupia ja ze sobie je będę odkładać 🤣

ja też mam tą dietę tygodniową od nich. Ogólnie to ja sporo czytałam, rpzeglądałam i sama układam dietę pod nas, natomiast ostatnio mam starsznie mało ochoty dbać o to. Ale postawiłam ostatnio Strego na wagę.. no trzeba go odchudzać... :D ja tez bym z 3-4 kilo chętnie zrzuciła... Ale mało motywacji mam ;D
Ty masz zajebista figurę, nie wiem z czego chcesz chudnąć 🤣

mnie akurat pieniądze nie motywują, ale jak sobie pomyślę, że przez cały miesiąc będę m.in. ustawiać budzik na 6, żeby sobie zmierzyć temperaturę i jednocześnie się sama sabotować paleniem albo w 9dpo będę płakać tutaj, że test jest biały i to w dodatku babkom, które bardzo szanuję, a którym płacz w 4cs ma prawo wydawać się wręcz śmieszny, to nie chcę mieć sobie nic do zarzucenia. Mam uczulenie na hipokryzję, własną w szczególności ;)

reklama
Do góry