Zazuu
Fanka BB :)
Ktoś wyżej wspomniał o Akademii Płodności, generalnie dziewczyny fajnie gadają... Ale nie macie wrażenia że to trochę ściema? Te łzawe historie które wstawiają na swój instagram, jak to ich dieta pomogła w zajściu w ciąże w jakiś beznadziejnych przypadkach... Te nachalne maile KUP TERAZ NASZEGO SŁODYCZBOOKA BO POZNIEJ JUŻ GO NIE BĘDZIE kup no kup!A nawet jakby groźby, ostatnio pisały że "po przyjacielsku" dają znać że promocji na black friday nie będzie więc warto kupić ich diety od razu ;D
Generalnie akademia od jakiegoś czas idzie w bardzo złą stronę.
Laski zrobiły ogólnie multum wspaniałej pracy i nie ma co na ten temat dyskutować natomiast mam wrażenie, że wymyka się to spod kontroli.
Myślę, że historie to nie ściema natomiast większość z nich to takie bardziej fanatyczne wiadomości niż realne świadectwo. No bo umówmy się jak typiara pisze, że nie stosowała do końca diety, ale mieliła siemie lniane i poszła na kurs tańca i wtedy udał się jej drugi transfer to jaka w tym pomóc akademii?

To trochę jak dziękowanie Bogu, że operacja się udała bo przecież to nie zasługa 12 godzin pracy sztabu chirurgów.
Natomiast jeśli komuś to pomaga to spoko. Mnie bardziej przeraża w jaką stronę idzie "projekt żyćko" bo z zawrotną prędkością zmienia się w pierdololo o odpuszczeniu jako metodzie leczenia niepłodności, a wydaje mi się, że nie taki był początkowy cel