Owulacja
Fanka BB :)
Hehe nikt, po prostu zbieram info na zapasA kto Cie wkurwił?
Ej w całej tej dyskusji pomyślałam, gdzie zostanie przestrzeń dla staraczek, które są w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe nikt, po prostu zbieram info na zapasA kto Cie wkurwił?
Dla mnie wystarczy 1 wątek kreski, dobrze robi na głowę zamknięcie miesiąca niepowodzenia i ekscytacji w czasie rozpoczęcia kolejnego miesiaca, aczkolwiek ja na forum świeżyna więc dostosuje się do większości.To mówcie dziewczyny co wolicie, jakie jest Wasze zdanie, czy może uważacie, że obydwawątki są potrzebne - to zobaczymy cos zrobimy
Hehe nikt, po prostu zbieram info na zapas
Ej w całej tej dyskusji pomyślałam, gdzie zostanie przestrzeń dla staraczek, które są w ciąży
No wątki mamusiowe chyba, nie?Ej w całej tej dyskusji pomyślałam, gdzie zostanie przestrzeń dla staraczek, które są w ciąży
OKA czy to nie jest tak, że jak ktoś jest w ciąży to nie jest staraczką?
Znaczy kumam jak ktoś się turbo zakolegował i marzy o kontakcie z taką "staraczką" i ja tak mam z @niematkawariatka i @Lea2022 ale jakoś nie miałyśmy problemów żeby se te znajomość zorganizować w innej przestrzeni.
Zwlaszcza, że większość z nas o niczym nie marzy tak bardzo jak o tym żeby gadać na mamusiach o wyprawkach, rzyganiu i biciu serduszek. A jak ktoś z kims się bardzo kumpluje to zawsze znajdzie drogę do siebie
No ale ja do tego wątku średnio pasujeNo wątki mamusiowe chyba, nie?
No ale ja do tego wątku średnio pasuje
Chodziło mi te "nasze" staraczki
Ale już kumam bazę