reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
To mówcie dziewczyny co wolicie, jakie jest Wasze zdanie, czy może uważacie, że obydwawątki są potrzebne - to zobaczymy cos zrobimy :D
Dla mnie wystarczy 1 wątek kreski, dobrze robi na głowę zamknięcie miesiąca niepowodzenia i ekscytacji w czasie rozpoczęcia kolejnego miesiaca, aczkolwiek ja na forum świeżyna więc dostosuje się do większości.
P.s. Odczytałam wszystkie argumenty i rozumiem potrzebę wątku dla staraczek, ktore mają za sobą "jakąś" drogę leczenia, są w trakcie tej drogi lub rozpoczynają ją właśnie. Chciałabym też, zeby byl wątek kreskowy, dla testowania, taki może troszkę też lajcikowy, gdzie mozna troche pośmieszkować na temat bólu tego czy owego jako zwiastunu ciąży czy okresu, pogadac o wykresach, śluzie czy czymś w ten deseń... bardzo dobry pomysł na przestrzeń dla osób z trudną i "dlugą" drogą oraz dla dziewczyn, ktore dopiero zaczynają, lub są w trakcie ale mają już dzieci, lub z jakiś powodów z diagnostyki na razie rezygnują.... ogólnie ja chętnie poprzestanę na wątku mięsiecznym testowym.

Ostatnia edycja:
Musiałam tak przy weekendzie na rozluźnienie 🤣

Załączniki

• Screenshot_20221112-073831.png
    Screenshot_20221112-073831.png
    408,8 KB · Wyświetleń: 92
Hehe nikt, po prostu zbieram info na zapas 😆

Ej w całej tej dyskusji pomyślałam, gdzie zostanie przestrzeń dla staraczek, które są w ciąży 🤔

A czy to nie jest tak, że jak ktoś jest w ciąży to nie jest staraczką?
Znaczy kumam jak ktoś się turbo zakolegował i marzy o kontakcie z taką "staraczką" i ja tak mam z @matkaniewariatka i @Lea2022 ale jakoś nie miałyśmy problemów żeby se te znajomość zorganizować w innej przestrzeni.

Zwlaszcza, że większość z nas o niczym nie marzy tak bardzo jak o tym żeby gadać na mamusiach o wyprawkach, rzyganiu i biciu serduszek. A jak ktoś z kims się bardzo kumpluje to zawsze znajdzie drogę do siebie

widzę, że część z Was woli staraczki a część kreski. Mojemu sercu bliższe są staraczki więc biorę je na siebie, w takim razie wakat na zaożycielkę kresek się zwalnia i jak któraś ma ochotę, zapraszam :D

A czy to nie jest tak, że jak ktoś jest w ciąży to nie jest staraczką?
Znaczy kumam jak ktoś się turbo zakolegował i marzy o kontakcie z taką "staraczką" i ja tak mam z @niematkawariatka i @Lea2022 ale jakoś nie miałyśmy problemów żeby se te znajomość zorganizować w innej przestrzeni.

Zwlaszcza, że większość z nas o niczym nie marzy tak bardzo jak o tym żeby gadać na mamusiach o wyprawkach, rzyganiu i biciu serduszek. A jak ktoś z kims się bardzo kumpluje to zawsze znajdzie drogę do siebie
OK 👍

reklama
Do góry