reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Chyba to wynika z tego że trochę wątek staraczkowy umarł. I po prostu szukamy przestrzeni dla siebie. Ja zaczynam szersza diagnostykę właśnie i też nie wiem jak wiele wątków kreskowych bede musiała zaliczyć. Ogólnie z tego co widzę to dużo głosów jest za wątkiem Staraczkowym na 2023

Bo staraczki były po prostu bardzo super i żal mi 🍑 ściska że zostały zepsute
Dobra, to zakładamy Staraczki 2023 na określonych zasadach. Teraz panuje miłość i zgoda i niech tak zostanie :D
Jest tyle super mądrych dziewczyn z ogromną wiedzą, że żal, żeby to się gdzieś miało rozejść.
A wątki kreskowe dalej mogą istnieć :)

reklama
Ale dziewczyny, które przeniosły się na wątki prywatne zrobiły to głównie ze względu na to, że mocno się zżyły przez długi czas i chciały w tej znajomości pójść o krok dalej, co było nie możliwe na wątku ogólnym. A przez 💩 burzę (po której o ile dobrze pamiętam @Zazuu na jakiś czas zrezygnowała - poprawcie mnie jeśli ma pamięć zawodzi) jakoś tak się to wszystko wykruszyło… Myślę, że staraczki z nowego roku to dobry pomysł by oczyścić atmosferę i wrócić do początków

Tak właśnie wtedy skasowałam konto.
Najzwyczajniej w świecie pewne osoby wkurvvily mnie tak bardzo, bardzo nie miałam ochoty patrzeć na to co dzieje się z wątkiem, w który włożyłam mnóstwo pracy i czasu w imię wygody i komfortu niektórych.
Na szczęście forum nie jest jedyną ważną rzeczą w moim życiu więc se po prostu poszłam😅😂 a potem jak ochłonęłam to se po prostu wróciłam 😂😂😂😂😂😂😂😂

Ja chyba też bym głosowala za staraczkami

Obserwuje od jakiegoś czasu ale ciągle jestem tu dość nowa więc może równo wiem ale chyba by mnie dołowało gdybym z miesiąca na miesiąc do nowej grupy testowej musiała dołączać. W jednym wątku może mniej wali po gębie ile cykli już się ktoś stara

Tak właśnie wtedy skasowałam konto.
Najzwyczajniej w świecie pewne osoby wkurvvily mnie tak bardzo, bardzo nie miałam ochoty patrzeć na to co dzieje się z wątkiem, w który włożyłam mnóstwo pracy i czasu w imię wygody i komfortu niektórych.
Na szczęście forum nie jest jedyną ważną rzeczą w moim życiu więc se po prostu poszłam😅😂 a potem jak ochłonęłam to se po prostu wróciłam 😂😂😂😂😂😂😂😂
To prawda odkąd Ty odeszłaś ze Staraczek to ten wątek umarł. Bardzo mało postów się pojawia i mi też przykro było chociaż wtedy n myślałam jeszcze o zakładaniu konta tylko naiwnie myślałam że poczytam jeszcze chwile i mi nie będzie forum potrzebne 🤣

Ja tylko jeszcze chcę dodać (nie chcę nikogo przy tym urazić, tak po prostu czuję i nie mam na to wpływu), że mnie troszkę w kreskach demotywuje to, że są dziewczyny, które zapisują się pierwszy raz na testowanie i od razu dwie kreski. Oczywiscie cieszę się, ze im się udało, ale dla mnie, która kresek nigdy nie widziała to jest troszkę sztylecik w serce. Więc też chyba ta staraczkowa przestrzeń byłaby dla mnie bezpoeczniejsza.

Dobra, to zakładamy Staraczki 2023 na określonych zasadach. Teraz panuje miłość i zgoda i niech tak zostanie :D
Jest tyle super mądrych dziewczyn z ogromną wiedzą, że żal, żeby to się gdzieś miało rozejść.
A wątki kreskowe dalej mogą istnieć :)
Ja myślę że to dobry pomysł tylko trzeba jasno zasady wyartykułować 🙂

Ja tylko jeszcze chcę dodać (nie chcę nikogo przy tym urazić, tak po prostu czuję i nie mam na to wpływu), że mnie troszkę w kreskach demotywuje to, że są dziewczyny, które zapisują się pierwszy raz na testowanie i od razu dwie kreski. Oczywiscie cieszę się, ze im się udało, ale dla mnie, która kresek nigdy nie widziała to jest troszkę sztylecik w serce. Więc też chyba ta staraczkowa przestrzeń byłaby dla mnie bezpoeczniejsza.
Mam te same odczucia chociaż nie staram się jakos mega długo w porównaniu do Ciebie i innych dziewczyn z długim stażem -niestety

reklama
Rozumiem demotywacje w 100%
I brawo za odwagę że to napisałaś

Do góry