reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Wiecie ja rozumiem, że jak się długo siedzi na jednym forum to można się zżyć i chce się mieć kontakt z dziewczynami, które zaszły. My np z dziewczynami ciężarnymi, z którymi chcemy mieć konakt mamy założone prywatne grupy i wszystko śmiga. Ale jednak powinno na publicznym być rozgranicznenie - staraczki/ cieżarne. Każdy radzi sobie ze staraniami inaczej, jedej lata, że udziela się laska w ciąży, inną bardzo to boli. Trzeba patrzeć przez szeroki pryzmat. I ja chcę zrobić miejsce komfortowe dla każdej staraczki.

reklama
Ej wyjaśnij bo serio nie czaje 😂
Przecież jak nie jesteś w ciąży a chcesz być to jesteś staraczką 😂😅
No chodzi mi o to, że polubiłam dziewczyny ze staraczek, które są w ciąży i lubiłam jak one czasem wyskakiwały z postami dalej na staraczkach, a że są to mądre babki to nie pisały nigdy o swoich ciążach (ktoś z zewnątrz by się nawet nie zorientował) tylko na temat starań, ewentualnie o dupie maryni jeżeli tego dotyczyła aktualna dyskusja :)

No chodzi mi o to, że polubiłam dziewczyny ze staraczek, które są w ciąży i lubiłam jak one czasem wyskakiwały z postami dalej na staraczkach, a że są to mądre babki to nie pisały nigdy o swoich ciążach (ktoś z zewnątrz by się nawet nie zorientował) tylko na temat starań, ewentualnie o dupie maryni jeżeli tego dotyczyła aktualna dyskusja :)

To myślę, że z powodzeniem mogą Ci czasem napisać coś na priv 😂
A tak serio no to nie, uważam że staraczki to nie miejsce dla ciężarnych tak jak mamusie to nie wątek dla lasek które nie są w ciąży.
I jak mówię, jeśli rada którejś konkretnej ciężarówki będzie niezbędna to zawsze można do niej napisać albo oznaczyć

dlatego właśnie powstała prywatna grupa gdzie wtedy pytałyśmy kto chce dołączyć i jesteśmy tam z ciężarnymi na bierząco 😝

Laski ja może z głupim pytaniem ale mówią, ze kto pyta nie błądzi. Czy możliwa jest podwójna owulacja ? Pytam bo obserwuje laske na instagramie i wlasnie dodała takie story..

Załączniki

• 28787C1C-18CB-40C2-9123-10654307CA8A.jpeg
    28787C1C-18CB-40C2-9123-10654307CA8A.jpeg
    282,3 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry