Brownie1992
Moderator
I blagam niech będzie tam punkt, że każdy kto dołącza do wątku i łamie zasady równocześnie zgadza się na zjebe życia
Gorzej z tymi osobami które dostaną juz zjebe a nie przeczytają wcześniej 1 postu xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I blagam niech będzie tam punkt, że każdy kto dołącza do wątku i łamie zasady równocześnie zgadza się na zjebe życia
Gorzej z tymi osobami które dostaną juz zjebe a nie przeczytają wcześniej 1 postu xd
No na staraczkach było tak wiele razy, ze ktoś był odsłany do pierwszego postaGorzej z tymi osobami które dostaną juz zjebe a nie przeczytają wcześniej 1 postu xd
Pamiętam, przeczytałam cały wątekNo na staraczkach było tak wiele razy, ze ktoś był odsłany do pierwszego posta
I niektóre rozumiały i przepraszały, ale grube awantury też były.
Aaa pamiętam jak Ci skasowalinormalnie piszesz do Ani.
Ja właśnie miałąm 2 konta i chciałąm jedno skasować a okazało się, ze rpzez przypadek zopstały skasowane oba. Dlatego musiałam zakładać od nowa. Ale weź nie kasuj!