reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
No chodzi mi o to, że polubiłam dziewczyny ze staraczek, które są w ciąży i lubiłam jak one czasem wyskakiwały z postami dalej na staraczkach, a że są to mądre babki to nie pisały nigdy o swoich ciążach (ktoś z zewnątrz by się nawet nie zorientował) tylko na temat starań, ewentualnie o dupie maryni jeżeli tego dotyczyła aktualna dyskusja :)
no właśnie o to była cała awantura na staraczkach :D

Laski ja może z głupim pytaniem ale mówią, ze kto pyta nie błądzi. Czy możliwa jest podwójna owulacja ? Pytam bo obserwuje laske na instagramie i wlasnie dodała takie story..

Tak chociaż pytanie co ta Pani miała na myśli bo wg mnie chodziło jej po prostu o 2 pęcherzyki pęknięte w tym samym czasie, ale możliwe jest nawet kilka dni różnicy pomiędzy owulacjami i tak rodzą się bliźniaki z 2 tatusiów. Serio 😎

reklama
Do góry