Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W niskim amh specjalizuje się też dr Wyroba w KrakOvi ale to Krakówdużo siły, dużo dużo dużo siły Ci życzę kochana wydaje mi się, że czytałam pozytywne opinie o katowickim bocianie. A w razie czego to z niskim amh kojarzy mi się angelius i jakaś babka - jeśli byś chciała, to mogę poszukać.
Bardzo bym chciała, by Ci się udało
Bardzo apetycznie Ci to wyszłoObiad z Tik Toka oczekiwania vs rzeczywistość
Ale kuźwa to jest pyszne...
Dostałam dzisiaj skierowanie, bo tak sobie wymyśliłam, że zrobię. I uwaga już jadę na badanie. Dorwałam termin do jednej z lepszych lekarek na 16:30. Na drugim końcu miasta więc mam nadzieję, że uda się dojechaćno ja miałam w 2 fazie cyklu. Bo ogólnie można w każdej fazie, tylko podobno w 1 lepiej widać
To nie mój ani pierwszy ani, jak sądzę, nie ostatni spadek motywacji i sił w tym temacie. Ten rok zwyczajnie mnie przeczołgał, a każdy miesiąc mocniej daje w kość. Ale spokojnie - dzień, może trzy, trochę popłaczę i pewnie wrócę na właściwe tory, a jak nie, to znowu zacznę żyć bez badań i rozkładania nóg u lekarza, i to też będzie ok.Hej głowa do góry! Może jednak wystarczy zmienić leki do stymulacji i organizm odpowiednio zareaguje? Mam nadzieję że w klinice dobrze Cię poprowadzą i zaproponują wyjście na które jesteś gotowa.
Mierzysz temperaturę?
A czy u Ciebie jajniki są w pełni widoczne i nie ma szans że np lekarz się niedopatrzył pęcherzyka albo płynu w zatoce douglasa? Chociaż jeśli miałoby być po owulce to Endo jest zdecydowanie za cienkie Ja miałam w tym stymulowanym cyklu taką sytuację że lekarz nie mógł dojrzeć żadnego pęcherzyka dominującego i spisał cykl na straty i nie dopuścił to IUI, a wg temperatury i proga wychodzi że jednak owulka była dokładnie wtedy kiedy byłam na usg
Obiad z Tik Toka oczekiwania vs rzeczywistość
Ale kuźwa to jest pyszne...
Co to?? Uwielbiam takie paciaje
Dzięki, o nim wcześniej nie słyszałam. Kraków, czy Katowice już nie robią mi różnicy, więc napisałam maila również do nich. ZobaczymyW niskim amh specjalizuje się też dr Wyroba w KrakOvi ale to Kraków
ja nawet sie nie znam za bardzo ale wydaje mi się że piękne!Mam wyniki badania, pomożecie?