reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Obiad z Tik Toka oczekiwania vs rzeczywistość 🤣🤣🤣

Ale kuźwa to jest pyszne... 🫣🫣🫣

Załączniki

• Screenshot_2023-11-29-14-40-35-47_50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4.jpg
    Screenshot_2023-11-29-14-40-35-47_50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4.jpg
    285,3 KB · Wyświetleń: 112
  • IMG20231129142525.jpg
    IMG20231129142525.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 114
reklama
dużo siły, dużo dużo dużo siły Ci życzę kochana 😘 wydaje mi się, że czytałam pozytywne opinie o katowickim bocianie. A w razie czego to z niskim amh kojarzy mi się angelius i jakaś babka - jeśli byś chciała, to mogę poszukać.
Bardzo bym chciała, by Ci się udało
W niskim amh specjalizuje się też dr Wyroba w KrakOvi ale to Kraków

no ja miałam w 2 fazie cyklu. Bo ogólnie można w każdej fazie, tylko podobno w 1 lepiej widać :)
Dostałam dzisiaj skierowanie, bo tak sobie wymyśliłam, że zrobię. I uwaga już jadę na badanie. Dorwałam termin do jednej z lepszych lekarek na 16:30. Na drugim końcu miasta więc mam nadzieję, że uda się dojechać ;)

Hej głowa do góry! Może jednak wystarczy zmienić leki do stymulacji i organizm odpowiednio zareaguje? Mam nadzieję że w klinice dobrze Cię poprowadzą i zaproponują wyjście na które jesteś gotowa.

Mierzysz temperaturę?

A czy u Ciebie jajniki są w pełni widoczne i nie ma szans że np lekarz się niedopatrzył pęcherzyka albo płynu w zatoce douglasa? Chociaż jeśli miałoby być po owulce to Endo jest zdecydowanie za cienkie :( Ja miałam w tym stymulowanym cyklu taką sytuację że lekarz nie mógł dojrzeć żadnego pęcherzyka dominującego i spisał cykl na straty i nie dopuścił to IUI, a wg temperatury i proga wychodzi że jednak owulka była dokładnie wtedy kiedy byłam na usg :)
To nie mój ani pierwszy ani, jak sądzę, nie ostatni spadek motywacji i sił w tym temacie. Ten rok zwyczajnie mnie przeczołgał, a każdy miesiąc mocniej daje w kość. Ale spokojnie - dzień, może trzy, trochę popłaczę i pewnie wrócę na właściwe tory, a jak nie, to znowu zacznę żyć bez badań i rozkładania nóg u lekarza, i to też będzie ok.

Temperatury nie mierzę.

Lewy jajnik widoczny, a prawy widać tylko, gdy jest z niego owulacja. Więc (bardzo teoretycznie) jest możliwe, że lekarz jej nie zauważył, ale prawdopodobieństwo jest niewielkie, a i obecna grubość endo nic dobrego nie wnosi.

reklama
Do góry