reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Obiad z Tik Toka oczekiwania vs rzeczywistość 🤣🤣🤣

Ale kuźwa to jest pyszne... 🫣🫣🫣

Załączniki

• Screenshot_2023-11-29-14-40-35-47_50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4.jpg
    Screenshot_2023-11-29-14-40-35-47_50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4.jpg
    285,3 KB · Wyświetleń: 108
  • IMG20231129142525.jpg
    IMG20231129142525.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 109
reklama
dużo siły, dużo dużo dużo siły Ci życzę kochana 😘 wydaje mi się, że czytałam pozytywne opinie o katowickim bocianie. A w razie czego to z niskim amh kojarzy mi się angelius i jakaś babka - jeśli byś chciała, to mogę poszukać.
Bardzo bym chciała, by Ci się udało
W niskim amh specjalizuje się też dr Wyroba w KrakOvi ale to Kraków

no ja miałam w 2 fazie cyklu. Bo ogólnie można w każdej fazie, tylko podobno w 1 lepiej widać :)
Dostałam dzisiaj skierowanie, bo tak sobie wymyśliłam, że zrobię. I uwaga już jadę na badanie. Dorwałam termin do jednej z lepszych lekarek na 16:30. Na drugim końcu miasta więc mam nadzieję, że uda się dojechać ;)

Hej głowa do góry! Może jednak wystarczy zmienić leki do stymulacji i organizm odpowiednio zareaguje? Mam nadzieję że w klinice dobrze Cię poprowadzą i zaproponują wyjście na które jesteś gotowa.

Mierzysz temperaturę?

A czy u Ciebie jajniki są w pełni widoczne i nie ma szans że np lekarz się niedopatrzył pęcherzyka albo płynu w zatoce douglasa? Chociaż jeśli miałoby być po owulce to Endo jest zdecydowanie za cienkie :( Ja miałam w tym stymulowanym cyklu taką sytuację że lekarz nie mógł dojrzeć żadnego pęcherzyka dominującego i spisał cykl na straty i nie dopuścił to IUI, a wg temperatury i proga wychodzi że jednak owulka była dokładnie wtedy kiedy byłam na usg :)
To nie mój ani pierwszy ani, jak sądzę, nie ostatni spadek motywacji i sił w tym temacie. Ten rok zwyczajnie mnie przeczołgał, a każdy miesiąc mocniej daje w kość. Ale spokojnie - dzień, może trzy, trochę popłaczę i pewnie wrócę na właściwe tory, a jak nie, to znowu zacznę żyć bez badań i rozkładania nóg u lekarza, i to też będzie ok.

Temperatury nie mierzę.

Lewy jajnik widoczny, a prawy widać tylko, gdy jest z niego owulacja. Więc (bardzo teoretycznie) jest możliwe, że lekarz jej nie zauważył, ale prawdopodobieństwo jest niewielkie, a i obecna grubość endo nic dobrego nie wnosi.

reklama
Do góry