reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
ciekawe :) my mieliśmy w październiku prelekcję w pracy o raku piersi i badaniu i mówili tylko o tej tkliwości - czyli nawet przy badaniu cycków można mieć inne informacje 😁
Jeszcze jest kwestia wpływu hormonów na wielkość ewentualnych zmian/zgrubień w piersiach - zwłaszcza w przypadku piersi o budowie gruczołowo-tłuszczowej (z tendencją do tworzenia się cyst). W pierwszej fazie cyklu zazwyczaj nie są one wyczuwalne, ponieważ to zmiany czynnościowe, dlatego np. samobadanie piersi najlepiej robić tuż po miesiączce.

Tak myślałam, że lepiej w 1 fazie cyklu. Ale przecież ja już nie będę miała 1 fazy cyklu 😅 a właśnie jestem w fazie owulacji.
Wrażliwe mam tylko jak jestem w ciąży. Cóż umawiam się w takim razie czym prędzej :)
no ja miałam w 2 fazie cyklu. Bo ogólnie można w każdej fazie, tylko podobno w 1 lepiej widać :)

Gnocchi w sosie śmietanowym z różnymi dodatkami 🤣🤣 W przepisie są tylko pomidory, cebula i parmezan, a ja dałam zamiast cebuli czosnek i do tego kurczaka i pieczarki. Zaraz zobaczymy co z tego wyszło 🫣🫣
Ja mam tyle tiktoków z przepisami zapisanych i jakoś nigdy mi nie po drodze żeby je faktycznie robić 😅 może z raz mi się zdarzylo

Ja mam tyle tiktoków z przepisami zapisanych i jakoś nigdy mi nie po drodze żeby je faktycznie robić 😅 może z raz mi się zdarzylo
Ja w ogóle Tik Toka uważam za dno dna, ale jakoś tak ostatnio mi się nudziło i zaczęłam przeglądać. Ile w tym całym śmietniku jest perełek to szok

reklama
Do góry