reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
ciekawe :) my mieliśmy w październiku prelekcję w pracy o raku piersi i badaniu i mówili tylko o tej tkliwości - czyli nawet przy badaniu cycków można mieć inne informacje 😁
Jeszcze jest kwestia wpływu hormonów na wielkość ewentualnych zmian/zgrubień w piersiach - zwłaszcza w przypadku piersi o budowie gruczołowo-tłuszczowej (z tendencją do tworzenia się cyst). W pierwszej fazie cyklu zazwyczaj nie są one wyczuwalne, ponieważ to zmiany czynnościowe, dlatego np. samobadanie piersi najlepiej robić tuż po miesiączce.

Tak myślałam, że lepiej w 1 fazie cyklu. Ale przecież ja już nie będę miała 1 fazy cyklu 😅 a właśnie jestem w fazie owulacji.
Wrażliwe mam tylko jak jestem w ciąży. Cóż umawiam się w takim razie czym prędzej :)
no ja miałam w 2 fazie cyklu. Bo ogólnie można w każdej fazie, tylko podobno w 1 lepiej widać :)

Gnocchi w sosie śmietanowym z różnymi dodatkami 🤣🤣 W przepisie są tylko pomidory, cebula i parmezan, a ja dałam zamiast cebuli czosnek i do tego kurczaka i pieczarki. Zaraz zobaczymy co z tego wyszło 🫣🫣
Ja mam tyle tiktoków z przepisami zapisanych i jakoś nigdy mi nie po drodze żeby je faktycznie robić 😅 może z raz mi się zdarzylo

Ja mam tyle tiktoków z przepisami zapisanych i jakoś nigdy mi nie po drodze żeby je faktycznie robić 😅 może z raz mi się zdarzylo
Ja w ogóle Tik Toka uważam za dno dna, ale jakoś tak ostatnio mi się nudziło i zaczęłam przeglądać. Ile w tym całym śmietniku jest perełek to szok

reklama
Do góry