reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Mam wyniki badania, pomożecie? 🙈
Badania podobne do naszych. Jest ok. Bez rewelacji, ale również bez tragedii :) Niska morfologia, ale za to w próbce 575 mln i koncentracja 95 mln :) więc statystycznie macie więcej dobrych plemników niż ktoś z ok morfologią na poziomie 4% ale koncentracja 16 mln :)
Co prawda dieta, suplementy, ruch, nie przegrzewanie plemników tylko pomogą niż zaszkodzą. :)

reklama
Mam wyniki badania, pomożecie? 🙈
Piękne! Co za koncentracja! Lepkość trochę za wysoka, przydałoby się lepsze nawodnienie, ale to pikuś. Macie morfologię 2% a norma jest od 4%, ale tym się nie przejmuj, bo przy takiej koncentracji to nie ma znaczenia (jak nie wierzysz to możesz sobie przeliczyć 4% z 15mln - bo taka jest norma koncentracji i 2% z Waszych 94mln i porównać co jest lepsze) ;)

Badania podobne do naszych. Jest ok. Bez rewelacji, ale również bez tragedii :) Niska morfologia, ale za to w próbce 575 mln i koncentracja 95 mln :) więc statystycznie macie więcej dobrych plemników niż ktoś z ok morfologią na poziomie 4% ale koncentracja 16 mln :)
Co prawda dieta, suplementy, ruch, nie przegrzewanie plemników tylko pomogą niż zaszkodzą. :)
boli mnie serce, jak mówisz, ze Wasze wyniki sa bez rewelacji, serio :p

boli mnie serce, jak mówisz, ze Wasze wyniki sa bez rewelacji, serio :p
Bo ja trochę z rezerwą podchodzę do tego 😂
Przykładowo mojego jakoś super nie chwaliłam i nie „spuszczałam się” nad jego koncentracja 115mln. Bo wiem jacy są faceci, jak powiesz im, że jest super to już nie będą dbać o siebie, brać suplementów, wpieprzać czarnuszki czy zwracać uwagi na telefon w spodniach. Moim zdaniem lepiej jest podejść zachowawczo przy takich wynikach „jest dobrze, ale zawsze może być lepiej”. Oczywiście uważając na ich kruche męskie ego :)

hmm, szczerze mówiąc myślałam w pierwszej chwili że jest lipa. Uff ulżyło mi, w takim razie dieta suple i nie przegrzewanie… Ruch ma 4x w tygodniu….🙈 jakie suple polecacie?

reklama
Piękne! Co za koncentracja! Lepkość trochę za wysoka, przydałoby się lepsze nawodnienie, ale to pikuś. Macie morfologię 2% a norma jest od 4%, ale tym się nie przejmuj, bo przy takiej koncentracji to nie ma znaczenia (jak nie wierzysz to możesz sobie przeliczyć 4% z 15mln - bo taka jest norma koncentracji i 2% z Waszych 94mln i porównać co jest lepsze) ;)
a jak poprawic morfo? Suple? I w takim razie zrobie w najbliższym czasie badania tarczycy, wyglada na to ze to bardziej problem po mojej str lezy…🤷‍♀️

Do góry