L
reklama
Strasznie płaczliwa się zrobiłam, płaczę bez powodu. Macie tak?
Ja się tylko wzruszam jakimiś bzdetami ;-) Któregoś dnia oglądałam "Majkę" na TVNie i rozpłakałam się ze wzruszenia trzy razy w ciągu jednego odcinka.
Meriva
Początkująca w BB
Witam
Pojawiam się jako nowa zarówno w tym temacie, jak i na tym forum.
Mam nadzieję, że będzie mi dane przebywać z Wami aż do 9 m-ca
Mam pr. 25 lat, udało nam się z mężem za 3 razem (do 3-ch razy sztuka? )
Tak samo jak koleżanki wcześniej cykl zaczął mi się 30 stycznia i trwa do dziś
Pierwszy test sikany zrobiłam 28 dc, wyszła bldesza testowa niż kontrolna, ale widoczna. Powtórzyłam w 32 dc - testowa mocniejsza od kontrolnej. Wczoraj robiłam betę, dziś wynik = 4208 mIU/ml, co odpowiada w moim labie 5 tyg.: 217-7138.
Pozdrawiam i czekam na nowe przyszłe mamusie listopadowe
edit: kurcze, nie widzę suwaczka, powinno sie go wstawić w 'sygnaturę', czy w inne pole w profilu?
Pierwszy test sikany zrobiłam 28 dc, wyszła bldesza testowa niż kontrolna, ale widoczna. Powtórzyłam w 32 dc - testowa mocniejsza od kontrolnej. Wczoraj robiłam betę, dziś wynik = 4208 mIU/ml, co odpowiada w moim labie 5 tyg.: 217-7138.
edit: kurcze, nie widzę suwaczka, powinno sie go wstawić w 'sygnaturę', czy w inne pole w profilu?
Ostatnia edycja:
Mamunia1984
Początkująca w BB
Witam,rzadko się udzielam ale czasami coś napiszę,nie mam dużo czasu bo mam 9 miesięczną córeczkę i póki nie ma maluszka staram się jej dać z siebie najwięcej.Widzę,że nie tylko ja będę tu miała dzieci rok po rokuTrochę mnie to podtrzymuje na duchu.Za tydzień pierwsza wizyta u lekarza,tego samego,który w zeszłym roku prowadził moją ciążę,ciekawe czy mnie rozpozna
paulinka109
Fanka BB :)
Meriva - też jestem tutaj nowa i nie wiedziałam o co chodzi z tym suwaczkiem Musisz poprostu kliknąć w suweczek od innej mamusi i otworzy Ci się nowa stronka. Tam się wszystkiego dowiesz krok po kroku... Niewiem, ja to tak wyczaiłam chyba, ze robi się to inaczej
PS. Gratuluję listopadowego maleństwa!
PS. Gratuluję listopadowego maleństwa!
L
Lila001
Gość
Witam
Witamy ciebie serdecznie :-) a co do suwaczka to masz tu link do strony http://www.suwaczki.com/ tam bedzie wszystko dokladnie opisane co i jak zrobic. A jezeli chcesz poszukac innego suwaczka tzn. z innej strony to wystarczy ze w google wpiszaesz haslo suwaczek i napewno wyswietli ci sie wiele mozliwosci:-) a co do wklejania go do swojej wiadomosci po stworzeniu takiego suwaczka wyswiela sie ci linki i wystarczy skopiowac i wklejic na koniec wiadomosci pozdrawiam
Meriva
Początkująca w BB
Tak wcześniej próbowałam, ale pojawia mi się on tylko w podglądzie sygnatur w panelu kontrolnym. Może przy kolejnym poście wskoczy.
edit: No i jest
Dziś oglądałam sobie filmiki o powstającym nowym życiu. Polecam
http://kobieta.onet.pl/wideo/6024371,47,1,1,relacjetv.html
edit: No i jest
Dziś oglądałam sobie filmiki o powstającym nowym życiu. Polecam
http://kobieta.onet.pl/wideo/6024371,47,1,1,relacjetv.html
Ostatnia edycja:
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Witajcie
Witam nowe mamusie listopadowe i serdecznie gratuluje
Paulinka, Mamunia długo się starałyście czy piękna wpadeczka?
My z mężem już rozpoczeliśmy starania i mam nadzieję, że będą one owocne okaże się za 2 tyg
Witam nowe mamusie listopadowe i serdecznie gratuluje
Paulinka, Mamunia długo się starałyście czy piękna wpadeczka?
My z mężem już rozpoczeliśmy starania i mam nadzieję, że będą one owocne okaże się za 2 tyg
paulinka109
Fanka BB :)
Cześć Patrycjaa My z mężem planowaliśmy nasze dzieciątko. Zaczeliśmy dokładnie 7.02.2010 i prosze Poszło szybciutko Ma chyba mąż dobre plemniczki Jesteśmy bardzo szczęśliwi!!!
Cieszę się, ze tutaj trafiłam Naprawdę miło, że inne mamusie pomagają, wspierają i cieszą się razem do samego końca ciąży i jeszcze dłużej
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie!!! :*
Cieszę się, ze tutaj trafiłam Naprawdę miło, że inne mamusie pomagają, wspierają i cieszą się razem do samego końca ciąży i jeszcze dłużej
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie!!! :*
Ostatnia edycja:
reklama
witam serdecznie
podgladam forum od jakiegos czasu poniewaz czekam na @ ktora podobno ma przyjsc w poniedzielek, napisalam podobno ze wzgledu na to ze w okresie podlodnym wspolzylismy bez zabezpieczenia i moze cos bedzie z tego mam nadzieje ze dolacze do was
podgladam forum od jakiegos czasu poniewaz czekam na @ ktora podobno ma przyjsc w poniedzielek, napisalam podobno ze wzgledu na to ze w okresie podlodnym wspolzylismy bez zabezpieczenia i moze cos bedzie z tego mam nadzieje ze dolacze do was