reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2010

Tusia dobrze ze umowilas sie do lekarza zobaczysz wszystko napewno dobrze sie skonczy.
Echooo co do placzliwosci to nie mam tak jak ty z humorkiem u mnie dobrze nic sie nie zmienilo moze nawet na lepsze bo odkad wiem za bede mama caly czas chodze usmiechnieta :-):-):-)

reklama
Witam
Pojawiam się jako nowa zarówno w tym temacie, jak i na tym forum.
Mam nadzieję, że będzie mi dane przebywać z Wami aż do 9 m-ca :)
Mam pr. 25 lat, udało nam się z mężem za 3 razem (do 3-ch razy sztuka? ;) )
Tak samo jak koleżanki wcześniej cykl zaczął mi się 30 stycznia i trwa do dziś ;)
Pierwszy test sikany zrobiłam 28 dc, wyszła bldesza testowa niż kontrolna, ale widoczna. Powtórzyłam w 32 dc - testowa mocniejsza od kontrolnej. Wczoraj robiłam betę, dziś wynik = 4208 mIU/ml, co odpowiada w moim labie 5 tyg.: 217-7138.
Pozdrawiam i czekam na nowe przyszłe mamusie listopadowe :)

edit: kurcze, nie widzę suwaczka, powinno sie go wstawić w 'sygnaturę', czy w inne pole w profilu?

Ostatnia edycja:
Witam,rzadko się udzielam ale czasami coś napiszę,nie mam dużo czasu bo mam 9 miesięczną córeczkę i póki nie ma maluszka staram się jej dać z siebie najwięcej.Widzę,że nie tylko ja będę tu miała dzieci rok po roku:)Trochę mnie to podtrzymuje na duchu.Za tydzień pierwsza wizyta u lekarza,tego samego,który w zeszłym roku prowadził moją ciążę,ciekawe czy mnie rozpozna:)

Meriva - też jestem tutaj nowa i nie wiedziałam o co chodzi z tym suwaczkiem :) Musisz poprostu kliknąć w suweczek od innej mamusi i otworzy Ci się nowa stronka. Tam się wszystkiego dowiesz krok po kroku... Niewiem, ja to tak wyczaiłam chyba, ze robi się to inaczej ;)
PS. Gratuluję listopadowego maleństwa! :)

Witam
Pojawiam się jako nowa zarówno w tym temacie, jak i na tym forum.
Mam nadzieję, że będzie mi dane przebywać z Wami aż do 9 m-ca :)
Mam pr. 25 lat, udało nam się z mężem za 3 razem (do 3-ch razy sztuka? ;) )
Tak samo jak koleżanki wcześniej cykl zaczął mi się 30 stycznia i trwa do dziś ;)
Pierwszy test sikany zrobiłam 28 dc, wyszła bldesza testowa niż kontrolna, ale widoczna. Powtórzyłam w 32 dc - testowa mocniejsza od kontrolnej. Wczoraj robiłam betę, dziś wynik = 4208 mIU/ml, co odpowiada w moim labie 5 tyg.: 217-7138.
Pozdrawiam i czekam na nowe przyszłe mamusie listopadowe :)

edit: kurcze, nie widzę suwaczka, powinno sie go wstawić w 'sygnaturę', czy w inne pole w profilu?

Witamy ciebie serdecznie :-) a co do suwaczka to masz tu link do strony http://www.suwaczki.com/ tam bedzie wszystko dokladnie opisane co i jak zrobic. A jezeli chcesz poszukac innego suwaczka tzn. z innej strony to wystarczy ze w google wpiszaesz haslo suwaczek i napewno wyswietli ci sie wiele mozliwosci:-) a co do wklejania go do swojej wiadomosci po stworzeniu takiego suwaczka wyswiela sie ci linki i wystarczy skopiowac i wklejic na koniec wiadomosci pozdrawiam

Witajcie:)

Witam nowe mamusie listopadowe i serdecznie gratuluje:)

Paulinka, Mamunia długo się starałyście czy piękna wpadeczka?

My z mężem już rozpoczeliśmy starania i mam nadzieję, że będą one owocne:) okaże się za 2 tyg:)

Cześć Patrycjaa :):):) My z mężem planowaliśmy nasze dzieciątko. Zaczeliśmy dokładnie 7.02.2010 i prosze :) Poszło szybciutko :) Ma chyba mąż dobre plemniczki :D Jesteśmy bardzo szczęśliwi!!!
Cieszę się, ze tutaj trafiłam :) Naprawdę miło, że inne mamusie pomagają, wspierają i cieszą się razem do samego końca ciąży i jeszcze dłużej :):):)
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie!!! :*

Ostatnia edycja:
reklama
witam serdecznie :)
podgladam forum od jakiegos czasu poniewaz czekam na @ ktora podobno ma przyjsc w poniedzielek, napisalam podobno ze wzgledu na to ze w okresie podlodnym wspolzylismy bez zabezpieczenia i moze cos bedzie z tego :D mam nadzieje ze dolacze do was :)

Do góry