reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

przepraszam,ze tyle nie pisalam. w ten ostatni piatek czulam po raz ostatni ruchy mojej coreczki a w sobote stwierdzono brak akcji serca. nadal czekamy na porod, poniewaz mam sskurcze ale nie rozwarcie. drogie mamusie mam nadzieje ze wasze malenstwa urodza sie zdroawe i beda mialy szanse poznac wasza milosc.
Bardzo mi przykro:-(Wyrazy współczucia...

reklama
Malamrówka tak strasznie Ci współczuję. Niewiem co napisać aby było ci lżej, chyba nie ma takich słów

A ja czekałam 2 dni na ruchy, głupia, mogło skończyć się podobnie...

Mój mąż wczoraj w nocy przyjechał na 2 tygodnie, zmęczony ogromnie, zjadł położyliśmy się i wiecie Maleństwo jak tylko poczulo jego łapkę na brzuchu tak kopało jak nigdy. I tak dlugo, że nie mogliśmy zasnąć, a ja jeszcze długo w nocy cieszyłam się kopniakami. A od rana było podobnie :)

Ostatnia edycja:
jejku dziewczyny...nie bylo mi kilka dni a tu takie smutne wiadomości. wpadam tylko na chwile bo zaraz wracam na camping aby pomoc mojej mamie troszkę z dziecmi....Poprostu brak mi slow.... Raczej nie dam rady nadrobić pozostałych wiadomości, co u Was slychac, ale mam nadzieje ze wszystkie macie się dobrze i Wasze dzieciąteczka również. Będę za kilka dni...
małamrówka ogromnie mi przykro, przytulam cała Twoją rodzinkę do serduszka...

Ostatnia edycja:
Trusia to super ,że dzidzia taka ruchliwa przy mężu;-)!
Moje maleństwo przesadziło dziś troszke z siłą uderzeiową i aż mi się cofło śniadanie na marcina hehe śmiechu było bo brzuch mi się wygioł jak nigdy!!!Pozdrawiamy cieplutko mamy i maluszki!!Ja myśle,że jednak będzie u mnie dziewczynka:-)

Amerie, to dostarczylas ludziom rozrywki w sklepie, a swoja droga jak odrazu ploty szybko powstaly.. niezle.. rozumiem, ze nie udezylas sie w nic?

malamrowka1100, bardzo mi przykro :( lezki mi sie w oczach zbieraja :( same zle wiadomosci ostatnio, trzymajcie sie dzielnie, pamietajcie, ze jeszcze zawsze macie siebie.

ehh.. i juz w sumie nie mam wiecej co pisac.. naszly mnie czarne mysli i smutki :(

Elzu dzięki, wszystko ok., tylko dzisiaj mega migrenę mam i ogólnie rozbita jestem, zresztą jak każdy chyba, bardzo przykro mi, i ogólnie nie widzę sensu niczego, wydaje mi się że każda w obliczu takich wiadomości czuje się podobnie.
Cały czas myślę o Anarien, a teraz dodatkowo o malejmrowce.....

reklama
Do góry