witajcie dziewuszki poznym wieczorem
Violett napisalas 'jest nas trzy' a jestesmy 4
Eve, Ixidixi, Ty i ja
Ixidixi powiem Ci ze nie dala bym Ci 19 lat dlatego zapytalam
wygladasz duzo dojrzalej
nie zrozum mnie zle- nie staro
Amerie dzis bylam u rodzicow mojego P. na obiedzie, jego mama pracuje w szpitalu jako salowa na noworodkach i opowiadala ze wczoraj umarlo dziecko 18-letniej dziewczyny dwie godziny po porodzie, bo nie mialo jednego płuca, a dziewczyna twierdzila ze to nie mozliwe, bo robila badania i bylo zdrowe. Wiec jakies przeklamanie tu bylo, no ale mysle ze wolalabym zeby mi tego nie mowila, a ona jakos nie miala problemu zeby o tym opowiedziec :/ Takie sytuacje są dla mnie niewyobrazalne, nikt nie zasluguje na cos takiego.
Trusia ja jak golilam ostatnio okolice bikini to niezla gimnastyke pod prysznicem wyczynialam
a mojemu P. to boje sie dawac golic, bo jak sie zestresuje to jeszcze mnie pozacina
juz kiedys mi grzywke podcinal to tak go zestresowalam ze ma bron Boze nie zrobic tego krzywo ze cale rece mu sie trzesly
Ja moje malenstwo czuje baardzo czesto, a powiem wam ze czasem to sprawia mi ból tymi ruchami swoimi
A od dwóch nocy męczy mnie taka zgaga ze zakupilam dzis alugastrin w tabletkach do zucia, mam nadzieje ze pomoze. A siku wstaje juz co poltorej godz :]
Anbar z tego co pamiętam kupowalas poduche do spania prawda? no i jak tam sie ona na dluzsza mete sprawdza? bo ja sie przymierzalam, ale cos czuje ze to beda pieniadze w bloto, bo ja sie w nocy ciagle przekrecam z boku na bok :/