paola25 ja mialam USG 4d (rozni sie tym ze w 3d to zdjecie trojwymiarowe, a 4d tak samo widac w trojwymiarze ale jak sie dzidzia rusza) i mamy na pamiatke filmik, wprawdzie tylko 40sekund ale bardzo sie ciesze (na samym USG dluzej bąbelka ogladalismy tylko filmik nie jest z calosci), wklejalam go w watku zdjecia brzuszkow i USG w tamtym tygodniu jakos to mozesz sobie obejrzec.
Trusia77, jak narazie moja ciaza ksiazkowa, wiec staram sie nie martwic, wiem, ze jakby sie cos dzialo to nikt mnie nie zostawi samej sobie.. zycze Ci udanej wizyty
oleńka
, masz pewnosc ze dasz rade, bo juz przez to przechodzilas? Czy przy Julce tez nie mialas obaw?
podgzynek, ja tez zamienilam sie stronami z moim D, bo lubie spac pupa do srodka a buzia na zewnatrz, czyli spalam na prawym boku zawsze, a teraz spie wiecej na lewym (staram sie bo i tak sie budze na pleckach).
Trusia77, ale dzidzia mogla sie "wykluc" nawet kilka dni po kochaniu sie, wazne jest kiedy byla owulacja. A co do suwaczka i takich tam, to nie zawsze sie sprawdza.. teraz wszedzie czytam ze dziecko ma czkawke (nawet dzis w ksiazce czytalam), a ja np ani razu nie czulam tego..
Dzis mi bylo ciezko w pracy, bo mimo, ze pogoda nie za goraca to bylo dzis wyjatkowo duszno.. i wlaczylam wiatrak.. ale od niego znowu bolala mnie glowa.. :/ na szczescie juz jestem w domku.