reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

agafka_7, bardzo wspolczuje tych wypadkow.. pewnie niezle sie wystraszylas, dobrze ze juz jest lepiej, dbaj o siebie teraz, a bedzie dobrze.. a dzidzia rozumiem, ze chlopak.. gratuluje :) i ide popatrzec na fotke :)

reklama
Dziękuje dziewczyny za wsparcie, muszę leżeć cały czas, poszłam na chwilkę do sklepu i już poplamiłam trochę. Muszę zaczekać aż się zagoi. Pozdrawiam Was

Agrafka-dobrze że trafiłaś na dobrego lekarza i wszystko już w porządku.Uważajcie na siebie.

Elzu-wiesz ja jestem bardzo optymistycznie nastawiona na świat.Z Julką od początku wiedziałam że dam rade i tak powtarzałam sobie do samego porodu.A jak urodziła się Julcia to w ogóle miałam pewność na milion procent że dam rade.Sama zobaczysz jak położą dzidziusia na brzuszku,poczujesz bicie serduszka tak maleńkiej istoty.Wszystko co myślisz teraz zniknie i będziesz najszczęśliwsza na świecie.I tak samo było z porodem na izbę przyjęć pojechałam z uśmiechem na twarzy aż babka zapytała co mi tak wesoło,a co ja płakać miałam cieszyłam się że za kilka chwil zobaczę moje dziecko.W ogóle poród miałam super i teraz też tak będzie.

Tofiś-ten pomysł z prezentem to fajny jest.Tylko nie wiem czy moja Julka to zrozumie bo Ona będzie miała zaledwie 18miesięcy.Ale trzeba będzie coś pomyśleć jak to rozwiązać.

Skorpionica-wiem co to znaczy rwa kulszowa.W pierwszej ciąży męczyła mnie przez prawie dwa miesiące.Masaże i ćwiczenia nie pomagały później samo przeszło.Ale co się namęczyłam to moje.

Agrafka współczuję, brzmi to wszystko makabrycznie :szok:

Czy przy obciążeniu glukozą trzeba siedzieć aż dwie godziny czy tylko godzna wystarczy?Rozumiem, że na czczo?Mam jeszce trochę czasu do tego badania ale wolę się przygotować

dziewczyny!
rano jechałam do pracy. Zatrzymał się tramwaj a przy drzwiach siedziała starsza para. Babcia zobaczył że wsiadam i mówi do dziadka " TYLKO NIE ODWRACAJ SIĘ TERAZ BO MIEJSCE TRZEBA BĘDZIE USTĄPIĆ ;)
sądziłam że poiskam się ze śmiechu ;)

reklama
Do góry