reklama
A jak mam sie tam wpisac?
Trzeba wysłać PW (prywatną wiadomość )do Kremofki z terminem spodziewanego porodu. Wpisujcie się babeczki!
Tygrysek-M
Fanka BB :)
Witam ja też się dziś źle czułam, cały dzień byłam słaba no i te mdłości, myślałam, że już mi przechodzą a tu dzisiejszy obiad wylądował w kibelku może moje samopoczucie jest spowodowane pogodą bo u nas od kilku dni nic tylko pada.
Co do sałatek to również polecam sałatkę gyros - jest rewelacyjna
Ja nie jestem jeszcze wpisana na listę listopadóweczek a pisałam już do Kremofki kilka dni temu, może powinnam jeszcze raz napisać? Pozdrawiam
Co do sałatek to również polecam sałatkę gyros - jest rewelacyjna
Ja nie jestem jeszcze wpisana na listę listopadóweczek a pisałam już do Kremofki kilka dni temu, może powinnam jeszcze raz napisać? Pozdrawiam
Egrunia...to podobnie jak u mnie...MOja ma 46mm (CRL) i wg usg ma wymiary dzidzi 12 tyg ale najlepsze jest to 9 dni temu miała 26mm a teraz 2cm więcej Rośnie błyskawicznie
Tygrysku i Tobie zyczę poprawienia samopoczucia
Lęcę spać...
Dobranoc
Tygrysku i Tobie zyczę poprawienia samopoczucia
Lęcę spać...
Dobranoc
Cześć dziewczyny!
Idę zaraz spać po małej drzemce po pracy, ale jeszcze zobaczę co tam na forum się zadziało :-)
czuję się jednak nadal źle i jutro idę na pewno do lekarza po jakieś zwolnienie na tydzień. Z Maleństwem wszystko w porządku, ale ja muszę odpocząć bo tak nie pociągnę ...
Idę zaraz spać po małej drzemce po pracy, ale jeszcze zobaczę co tam na forum się zadziało :-)
czuję się jednak nadal źle i jutro idę na pewno do lekarza po jakieś zwolnienie na tydzień. Z Maleństwem wszystko w porządku, ale ja muszę odpocząć bo tak nie pociągnę ...
Elzu
A ja wrocilam z pracy w dobrym humorku.. i sie dowiedzialam ze sa problemy z ruchem lotniczym w Europie (wybuch wulkanu w Islandii) i sie strasznie zmartwilam... bo moja mama wlasnie jest w jerozolimie i powinna jutro wracac.. a do tego ja z moim D mamy do Polski leciec w srode.. a jak sie nie poprawi sytuacja? :,((
reklama
Mysza84
Dzień dobry :-)
ale macie produkcje...
ABY DOPISAĆ SIĘ DO LISTY MAM LISTOPADOWYCH NALEŻY NAPISAĆ WIADOMOŚĆ PRYWATNĄ DO KREMOFKI
sorki że takie wielkie litery ale chodzi mi o to żeby większość zobaczyła i się dopisała
Modlisia cieszę się że już dobrze mam nadzieję że zdjątka są w odpowiednim watku to zaraz pooglądam :-)
Ergunia toż to prawdziwy Wielki Ludek ;-) gratuluję...i również myślę że za chwilkę zobaczę zdjątko.
A u mnie nic nowego....wsio dobrze
Życzę Wam fajnego dnia! :-) lecę oglądać fasoleczki :-)
ale macie produkcje...
U mnie colka to podstawa...zawsze jest w lodówce i koło łóżka.czyli cola dziala, super moze tez sprobuje, teraz siedzie przy herbatce z imbirem
A jak mam sie tam wpisac?
ABY DOPISAĆ SIĘ DO LISTY MAM LISTOPADOWYCH NALEŻY NAPISAĆ WIADOMOŚĆ PRYWATNĄ DO KREMOFKI
sorki że takie wielkie litery ale chodzi mi o to żeby większość zobaczyła i się dopisała
Modlisia cieszę się że już dobrze mam nadzieję że zdjątka są w odpowiednim watku to zaraz pooglądam :-)
Ergunia toż to prawdziwy Wielki Ludek ;-) gratuluję...i również myślę że za chwilkę zobaczę zdjątko.
A u mnie nic nowego....wsio dobrze
Życzę Wam fajnego dnia! :-) lecę oglądać fasoleczki :-)