reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Egrunia gratuluje wielkiego fasolaczka!!! Jezeli chodzi o zolodek to nieciekawa sprawa, ale mam nadzieje ze dzieki diecie wszystko wroci do normy

reklama
Witam :) ja też się dziś źle czułam, cały dzień byłam słaba no i te mdłości, myślałam, że już mi przechodzą a tu dzisiejszy obiad wylądował w kibelku :( może moje samopoczucie jest spowodowane pogodą bo u nas od kilku dni nic tylko pada.
Co do sałatek to również polecam sałatkę gyros - jest rewelacyjna :)
Ja nie jestem jeszcze wpisana na listę listopadóweczek a pisałam już do Kremofki kilka dni temu, może powinnam jeszcze raz napisać? Pozdrawiam :)

Egrunia...to podobnie jak u mnie...MOja ma 46mm (CRL) i wg usg ma wymiary dzidzi 12 tyg ;):) ale najlepsze jest to 9 dni temu miała 26mm a teraz 2cm więcej :) Rośnie błyskawicznie :)

Tygrysku i Tobie zyczę poprawienia samopoczucia :)
Lęcę spać...
Dobranoc :)

Cześć dziewczyny!

Idę zaraz spać po małej drzemce po pracy, ale jeszcze zobaczę co tam na forum się zadziało :-)
czuję się jednak nadal źle i jutro idę na pewno do lekarza po jakieś zwolnienie na tydzień. Z Maleństwem wszystko w porządku, ale ja muszę odpocząć bo tak nie pociągnę ...

A ja wrocilam z pracy w dobrym humorku.. i sie dowiedzialam ze sa problemy z ruchem lotniczym w Europie (wybuch wulkanu w Islandii) i sie strasznie zmartwilam... bo moja mama wlasnie jest w jerozolimie i powinna jutro wracac.. :( a do tego ja z moim D mamy do Polski leciec w srode.. a jak sie nie poprawi sytuacja? :,((

reklama
Dzień dobry :-)
ale macie produkcje...
czyli cola dziala, super moze tez sprobuje, teraz siedzie przy herbatce z imbirem :)
U mnie colka to podstawa...zawsze jest w lodówce i koło łóżka.

A jak mam sie tam wpisac?

ABY DOPISAĆ SIĘ DO LISTY MAM LISTOPADOWYCH NALEŻY NAPISAĆ WIADOMOŚĆ PRYWATNĄ DO KREMOFKI
sorki że takie wielkie litery ale chodzi mi o to żeby większość zobaczyła i się dopisała

Modlisia cieszę się że już dobrze :-D mam nadzieję że zdjątka są w odpowiednim watku to zaraz pooglądam :-)

Ergunia toż to prawdziwy Wielki Ludek ;-) :-D gratuluję...i również myślę że za chwilkę zobaczę zdjątko.

A u mnie nic nowego....wsio dobrze :-D

Życzę Wam fajnego dnia! :-) lecę oglądać fasoleczki :-)

Do góry