reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

No i po świętach....... i jak było? u mnie z pewnością doszło kilka kg więc jutro mus jakiś długi spacer, męża mam do 2.01 więc wypas. W chodzi mi już na całęgo, no tylko nie w butach zimowych na dworze ale w domku sobie chodzi A dziś trenowała namiętnie wstawanie bez trzymanki

reklama
Witam się i ja po świetach.
Maluchy śpią. obiad podszykowany więc mam chwilkę na bb.
Dziś M poszedł do pracy, a my zostaliśmy sami na cały dzień. Narazie nie jest źle. Olek zajmuje się sam sobą, a Luśka zje i idzie spać. Oby tak dalej. Tylko wyjście na spacer staje się wyzwaniem logistycznym. Byliśmy już dwa razy. M ubieał Ola a ja Luśkę. Dziś sobie darujemy wychodzenie, bo pogoda deszczowa.
W nocy mała też daje pospać. Zjada o 24.00 i śpi do 5 rano.
Zobaczymy jak będzie dalej.

Mychakp miło Cię widzieć kochana... Dziękuję za gratulacjie. Narazie jest łatwo, bo Luśka tylko je i śpi.
A powiedz jak Ty się miewasz? Jak w pracy? A może nas odwiedzisz?

Jakos sobie radze...w pracy dobrze tylko malo czasu na wszystko.W pracy jestem do 14 o 15 odbieram Kubusia od opiekunki i niewiele czasu nam zostaje. Szykujemy sie wlasnie do kupna mieszkania i chrzcin Kubusia.Bardzo chetnie bysmy Was odwiedzili ale to pewnie dopiero za jakis czas bo sporo teraz rzeczy mamy do zalatwienia. Ja wiem, ze spi ale mimo wszystko dwójka dzieci to sporo pracy...cudowne masz te aniołki:-)

Witam się i ja po świętach :-) u nas wszystko dobrze, święta przeleciały szybko ale było bardzo miło i rodzinnie. Krzyś już człapie po całym domu, zalicza jeszcze wiele upadków bo czasami chce już biec a dopiero się uczy chodzić :happy2: i jest to przesłodki widok jak robi małe kroczki. Mamy też siódmy ząbek - dolną dwójkę i idą kolejne.
Dziewczyny dziś Krzyś spał do 9.40 :tak: a ja z nim. Mój mąż przyszedł do łózka po nocce i jak się przebudziłam to się pyta czy miałam ciężką no bo już jest 9.30 a ja szok. To się dziś wyspaliśmy :happy2:

85asia fajnie, że tak dobrze sobie radzisz z dwójką maluchów, oby tak dalej.

Proszę głosujcie na Krzysia i Olgę WIELKI FINAŁ

Mycha hej hej i tak nieźle z praca, niektóre kończą o 18
85asia super, grzeczna córcia. No własnie miałam spytac o spacer :) ale dajecie radę to najważniejsze. A twoje samopoczucie jak? czy za drugim razem też tak szaleją hormony?
Tygrysku moja też ćwiczy chody :) wczoraj namietnie ćwiczyłą wstawanie bez trzymanki było góra-klap-góra i tak w kółko

to teraz obiad i może spacer?

No i stanełam dzis przed wyborem kogo karmić pierwszego, bo dzieciaczki wstały prawie jednocześnie. Próbowałam karmić dwoje na raz, ale olek strzelił focha i nie chciał jeść. No cóż...
Trusiu na spacerki już chodzimy. Dziś pogoda była super więc byliśmy 1,5 godiny. Jeśli chodzi o hormony... to jest względnie. Raz miałam atak płaczu, jak M pojechał zapisać Luśkę do usc i zadzwonił, że nazwał ją Alicja Natasza ( przed wyjściem powiedziałam żeby nazwał ją jak chce, wiedziałam, ze będzie Ala), jednak przez tą Nataszę wyłam przez pół godziny i powiedzałam mu, że skrzywdził dziecko na całe życie. Potem napiałam esa, że imie jest ok i przepraszam. M wrocił do domu a ja znowu w ryk więc pyta co znów się dzieje, a ja na to , że nie ma śniegu na święta i wyje. To tylko raz taki odpał. Raczej jstem szczęśliwą mamą.

Witam Was po świętach :) Nie wiem jak wasze dzieci ale mój Maciejko jest zaczarowany choinką, prawie się od niej nie oddala i nawet się przy niej bawi :)

Gratuluję 85asia ślicznej córeczki :)

Tygrysek-M głos oddany :)

Długo się nie odzywałam, bo mój synuś to żywe srebro, które nie lubi spać zbyt długo w dzień, a na noc usypia po 22 i śpi do 8. Każdą wolną chwilę wykorzystuje by coś w domu zrobić :)

Buziaki :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej Joanka moja też krótko śpi,, choć od tygodnia nawet 1,5g jej się udaje. A choinka za mala żeby zrobić na niej wrażenie, przy ubieraniu gniotła plastikowe bombki
85asia niezła jazda przy imieniu, ja też wyłam pamiętam z żalu ze nie postawiłam na swoim i że nie Zosia

to ide se spać dobranoc

Do góry