reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

asia-mam tylko cichą nadzieję, że mój 2gi poród, jak nie zlecą cesarki po cesarce, będzie taki jak Twoj!
magda- my mamy chicco, ake średnio jestem zadowolona
tygrysek- mój był bardzo z dziwiony "co to u licha jest to białe?"

reklama
asiulka z Olkiem tez miałam zzo, tylko podane w złym czasie zatrzymało poród na 3 godziny. Dopiero jak przestało działać to skurcze wróciły. Płaciłam za nie 600zł. W tym roku jest już refundowane.
Powiem Wam dziewczyny, że ja naprawde podziwam te które rodziły bez znieczulenia wiele godzin... Mam nadzieję, że wyczerpałam już limit porodów w moim życiu.
Mała ma na imie ALICJA NATASZA. To wymysł mojego M. Po licznych sporach stwierdziłam, że niech sobie ją nazwie jak chce, dla mnie najważniejsze, że mała zdrowa. No i mam za swoje. A dlaczego Natasza do nie mam pojęcia...

Tak naprawdę to Natasza bardziej mi się podoba niż Alicja. A razem te imiona są 'ni w kij ni w trąbę". No cóż... Teraz to ja się mogę tylko przyzwyczaić.

DSC00678.JPG
A to moje smyki. Alusia i Oluś.

Hej :-) widzę, że przygotowania świąteczne idą pełną parą bo na forum pustki. Byłam dziś z Krzysiem u lekarza bo dalej gorączkował ale na szczęście poza gorączką, katarkiem i ząbkowaniem nic mu nie jest. Mam nadzieję, że tak pozostanie i się nic z tego nie rozwinie.
Magda jeżeli chodzi o spacerówkę to my mamy NAVINGTON SCOONER i jak narazie jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak chcesz zobaczyć to tak wygląda ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: NAVINGTON Scooner wózek spacerowy
85asia mi się też podoba imię Alicja. Co tam u was? Dajesz jakoś radę przy dwóch maluchach?

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM ZDROWYCH POGODNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT :happy2:

Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo błogosławieństwa od nowonarodzonego Jezuska dla Was i waszych rodzin oraz spełnienia marzeń w Nowym Roku życzą
Asia, Michał, Olo i Ala

reklama
Do góry