reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

asia-mam tylko cichą nadzieję, że mój 2gi poród, jak nie zlecą cesarki po cesarce, będzie taki jak Twoj!
magda- my mamy chicco, ake średnio jestem zadowolona
tygrysek- mój był bardzo z dziwiony "co to u licha jest to białe?"

reklama
asiulka z Olkiem tez miałam zzo, tylko podane w złym czasie zatrzymało poród na 3 godziny. Dopiero jak przestało działać to skurcze wróciły. Płaciłam za nie 600zł. W tym roku jest już refundowane.
Powiem Wam dziewczyny, że ja naprawde podziwam te które rodziły bez znieczulenia wiele godzin... Mam nadzieję, że wyczerpałam już limit porodów w moim życiu.
Mała ma na imie ALICJA NATASZA. To wymysł mojego M. Po licznych sporach stwierdziłam, że niech sobie ją nazwie jak chce, dla mnie najważniejsze, że mała zdrowa. No i mam za swoje. A dlaczego Natasza do nie mam pojęcia...

Tak naprawdę to Natasza bardziej mi się podoba niż Alicja. A razem te imiona są 'ni w kij ni w trąbę". No cóż... Teraz to ja się mogę tylko przyzwyczaić.

DSC00678.JPG
A to moje smyki. Alusia i Oluś.

Hej :-) widzę, że przygotowania świąteczne idą pełną parą bo na forum pustki. Byłam dziś z Krzysiem u lekarza bo dalej gorączkował ale na szczęście poza gorączką, katarkiem i ząbkowaniem nic mu nie jest. Mam nadzieję, że tak pozostanie i się nic z tego nie rozwinie.
Magda jeżeli chodzi o spacerówkę to my mamy NAVINGTON SCOONER i jak narazie jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak chcesz zobaczyć to tak wygląda ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: NAVINGTON Scooner wózek spacerowy
85asia mi się też podoba imię Alicja. Co tam u was? Dajesz jakoś radę przy dwóch maluchach?

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM ZDROWYCH POGODNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT :happy2:

Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo błogosławieństwa od nowonarodzonego Jezuska dla Was i waszych rodzin oraz spełnienia marzeń w Nowym Roku życzą
Asia, Michał, Olo i Ala

reklama
Do góry